FENG SHUI 2024 I SPIRITUALNO

FENG SHUI 2024 I SPIRITUALO

Za one koji bi želeli da uz pomoć Feng Shuija ubrzaju svoj spiritualni razvoj, evo dve sjajne lokacije u 2024.:

JUGOZAPAD – Ovo je idealna oblast za one koji tragaju za spiritualnim učiteljom, tehnikom i sl., ili koji naprosto žele da se posvete duhovnim stvarima, razviju saosećanje, ili ostvare uvide…

SEVEROZAPAD – Severozapad je, osim severozapada 1, odlična oblast za sve koji tragaju za zaokruženjem u životu, ili naprosto teže usklađenosti.

ISTOK – U godini Drvenog Zmaja, istok je (osim istoka 2), odlična oblast za meditaciju, jogu, ili molitvu. Boravak u ovoj oblasti će vas ispuniti sa mirnom energijom, kao što će vas i uskladiti sa životnim tokovima.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Ukoliko želite da učestvujete u Zoom seminaru „Feng Shui za 2024.“, možete se prijaviti slanjem mejla na fengshuicentar@hotmail.com

Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba).
Nove grupe se formiraju samo 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.