Ba Zi konsultacije

Ba Zi konsultacije

– put do uspeha

Želite bolje da razumete svoj životni put i najvažnije lekcije? Voleli biste da shvatite svoju sadašnjost i šta vam donosi naredni period? Hoćete da živite svoj najbolji život i donosite najbolje odluke? Zanimaju vas karijera i-ili perspektiva vašeg biznisa? Želite da investirate novac, proširite delatnost i postanete još uspešniji, pa biste želeli da znate više o pravom tajmingu i najboljem pravcu delovanja…?

Zahvaljujući Ba Zi Kineskoj astrologiji, na svako vaše pitanje imamo odgovor!

Odaberite svoju konsultaciju: životnu, biznis ili godišnju, i pošaljite mejl za više informacija ili da zakažete termin.

Ba Zi konsultacije će vam raditi vrhunski Ba Zi majstor, učitelj i autor bestselera na Amazonu, Snežana – Althea.

 

 

Životna konsultacija

Životna konsultacija je za one koji žele da razumeju svoj životni put i najvažnije lekcije. Saznajte više o zdravlju, ljubavi, karijeri i finansijama, kao i o najznačajnijim sudbinskim obrascima. Spoznajte sadašnji trenutak, zavirite u moguće budućnosti i uskladite se sa najboljim tokovima života – da biste postigli svoj najveći uspeh…

Ako vas zanima Ba Zi životna konsultacija, kliknite ovde.

b yi konsultacije životna

Biznis konsultacija

Biznis konsultacija je za poslovne ljude, kao i za sve koje zanimaju karijera i investicije. Svako poslovanje prolazi kroz faze koje se mogu predvideti, a prave informacije i tajming odlučuju o uspehu – ili neuspehu. Za veliki uspeh, važno je donositi prave odluke; za prave odluke treba znati kada je vreme da se ide napred punom parom, a kada treba sačekati ili promeniti način…

Za Ba Zi biznis konsultaciju, kliknite ovde

ba zi konsultacije poslovna

Godišnja konsultacija

Godišnja konsultacija je idealna za one koji žele da se usklade sa životnim tokovima i iskoriste sadašnji trenutak do – maksimuma.

Ukoliko vam treba Ba Zi godišnja konsultacija, kliknite ovde

Kindle na Engleskom

-serija Chinese Astrology-

ba zi konsultacije

Svoje putovanje u Kinesku astrologiju Ba Zi možete započeti sa e-knjigom Chinese Astrology for Beginners. Ovde ćete naći sva potrebna objašnjenja, značenja svake od četiri kolone – kao što ćete moći da pronađete svoj tip ličnosti u Kineskoj astrologiji.

U narednoj knjizi, Chinese Astrology for Love, saznaćete kako vaš Self voli i kako se analizira ljubavni život u Ba Zi.

U Chinese Astrology for Health moći ćete da saznate više o zdravlju svakof Selfa i zdravlju zodijačkih znakova…

Na kraju, u Chinese Astrology for Wealth moći ćete da pročitate sve o novcu i prosperitetu vašeg Selfa i Zodijačkih znakova.

Kliknite na naslov knjige da biste otišli na Amazon Kindle.