Feng Shui konsultacije

 

Vaša Feng Shui konsultacija

Želite da saznate potencijale vašeg prostora i kako da ga aktivirate? Hteli biste da vas vaš dom podržava u tome da živite svoj najbolji život? Voleli biste da imate poslovni prostor koji bi pomogao vaš lični uspeh i omogućio konstantni rast vašeg posla? Uvek težite najboljem i želite da vam Feng Shui konsultaciju radi ekspert i autor mnogih publikacija – čija je knjiga na Engleskom osvojila MBS Book Award…?

Ukoliko vam je potrebna prava Feng Shui konsultacija – došli ste na najbolje mesto

Mi smo eksperti za prostor i naš posao je da, uz pomoć velikog znanja i proverenih tehnika, pokrenemo vaš prostor da radi za vas! Naš glavni konsultant je Snežana-Althea, ekspert za klasični Feng Shui, koja je znanje stekla kod najboljih majstora u Aziji. Tokom 20+ godina profesionalnog iskustva, pomogla je vlasnicima mnogih životnih i poslovnih prostora da žive svoj najbolji život i ostvare ogroman poslovni uspeh (između ostalog, odradila je i celokupni projekat HQ velike multinacionalne kompanije u Airport City-ju).

Vaš prostor je vaš tihi partner, koji utiče na vaše zdravlje, sreću, poslovni uspeh i prosperitet! Angažujte nas da biste dobili realnu procenu svog prostora i najbolje načine da ga aktivirate. Imamo veliko iskustvo u izradi projekata za stambene i poslovne prostore, a možemo vam pomoći i u odabiru najbolje nekretnine. Profesionalne Feng Shui konsultacije su najbolja investicija u vašu ličnu i budućnost vašeg posla, kao i jedini pouzdani način da sačuvate energiju i novac!

  

Najbolji način da saznate SVE o vašem životnom i poslovnom prostoru, jeste da angažujete eksperta! Naš glavni konsultant je majstor klasičnog Feng Shuija, autor nagrađene knjige i mnogobrojnih tekstova, učitelj i mentor, sa dvadesetogodišnjim iskustvom i odličnim rezultatima. Upravo zbog toga, u vašoj ličnoj Feng Shui konsutaciji, dobićete baš ona rešenja koja su najbolja za vaš prostor i/ili potrebe.

Omogućavamo Feng Shui savetovanje za ŽIVOTNE i POSLOVNE prostore, i omogućavamo posebne pakete za INVESTITORE i one koji traže najbolji prostor za sebe.

Svakako razmotrite i našu GODIŠNJU Feng Shui konsultaciju, u kojoj ćete naučiti kako da koristite svoj prostor – da bsite ostvarili svoje ciljeve (zdravlje, ljubav, prosperitet)!