Ba Zi škola – kursevi Kineske astrologije

Ba Zi škola

Želite da spoznate same osnove života?

Voleli biste da shvatite šta utiče na čovekove izbore, šta je sudbina, koji su događaji predodređeni i – kako poboljšati sreću?

Hoćete da pomognete drugima da žive svoj najbolji život i spremni ste da naučite jednu fantastičnu metodu koja će vam u tome pomoći?

Ukoliko želite da ovladate istinskim i dubokim znanjem koje još nije poznato na zapadu, spremni ste da učite intenzivno, da se menjate i pomažete drugima u njihovoj transformaciji – došli ste na pravo mesto! Ba Zi učitelj Althea – Snežana je ne samo autor više knjiga na Engleskom, već i najveći Ba Zi ekspert u širem regionu!


Studirajte Ba Zi Kinesku astrologiju sa Snežanom kroz 4 nivoa, da biste stekli kompletnu sliku života jedne osobe i naučili kako da pomognete drugima da žive svoj najbolji život!

(4 nivoa: intenzivni uvodni, praktični, napredni i master)

ba zi škola

Za godinu dana studiranja u malim grupama ili kroz privatne časove, naučićete kako da analizirate Ba Zi kartu i razumete svaki aspekt života.

Postaćete vešti u tome da prepoznate imbalanse i shvatite uticaj vremena i ciklusa. Savladaćete najbolje načine savetovanja određenih tipova ličnosti i pronalazićete rešenja u skladu sa strukturom.

Shvatićete sudbinske obrasce i naučićete kako da pomognete klijentima da prepoznaju pravo vreme za delovanje, dostignu balans, poboljšaju zdravlje i odnose i ostvare ciljeve. Najbolje što možete da učinite za druge jeste da im pružite vredne informacije. Ono što će se zatim desiti jeste da ćete postati deo njihovog uspeha, kao što ćemo mi biti deo vašeg!

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!