Feng Shui kursevi – postanite ekspert

Feng-Shui-skola

Althea-ina Feng Shui škola

Studirajte pravi Feng Shui kroz 4 nivoa jednogodišnje škole:

  • uvodni
  • napredni
  • praktični
  • mastery

Ovladajte stvarnom praksom i izdvojte se znanjem iz mase onih koji “praktikuju” Feng Shui! Pomozite sebi, članovima svoje porodice i prijateljima i/ili uspostavite pouzdani savetodavni biznis.

Saznajte o vašem i drugim prostorima SVE što nikada nećete moći da saznate iz knjiga i na drugim kursevima. Ova škola je kreirana od strane iskusnog stručnjaka koji je učio od najboljih majstora u Aziji i ispunjena je važnim informacijama koje prave razliku u rezultatima!

Ovde nećete gubiti vreme i novac na nevažne teme (nema fizičkih vežbi, nema simbolike i figurica, nema interior designa…), već ćete se baviti samo autentičnim informacijama i pravim znanjem! Cilj je da postanete pravi ekspert koji će znati šta radi i koji će pomoći svojim klijentima da ostvare ciljeve!

Ako želite prosečne rezultate, idite kod drugih…ali ako težite istinskom znanju i dugoročnim rezultatima, prijavite se na naredni uvodni Feng Shui i Ba Zi kurs (dva u jednom)!

Feng Shui kursevi

Studije traju godinu dana i završavaju se iz četiri sekvence (1, 2, 3, 4).

Grupe su male (3-5 učesnika), i na tome – insistiramo.

* Nakon što završite mastery nivo, imaćete i opciju specijalizacije u Xuan Kong Da Gua i Date Selection!

Da saznate šta ćete sve naučiti, kliknite ovde.

Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba).
Nove grupe se formiraju samo 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!