Ba Zi životna konsultacija

Ba Zi životna konsultacija

-saznajte svoj životni put i najvažnije lekcije, uskadite se sa najboljim tokovima života

Ba Zi životna konsultacija je prilika da spoznate glavne odrednice svog životnog puta.

U ovoj konsultaciji, koja traje 30-45 minuta, moći ćete da steknete nepristrasan uvid u određene obracse vaše sudbine i sva ograničenja i slobode koje dolaze sa tim. Uživo ili preko Skype-a, proći ćemo glavne odrednice zdravlja, ljubavi, karijere i novca; takođe ćete upoznati delovanje 10-godišnjih ciklusa i shvatićete šta da očekujete u naredne dve godine

ba zi životna konsultacija

Vi određujete na kojoj temi ćemo se najviše zadržati, a naše je da dekodiramo vaš univerzalni DNK…

Ukoliko postoje određeni problemi ili stvari o kojima bi želeli da diskutujete (zdravlje, karijera, novac, ljubav), Ba Zi životna konsultacija je idealna prilika da sagledate svoje opcije i saznate načine za ostvarenje ciljeva i postizanje ličnog maksimuma!

Od nas možete dobiti pomoć u anticipiranju promena i pravljenju odgovarajuće strategije i plana akcije u vezi sa određenim situacijama. Cilj je da ne trošite energiju kucajući na zatvorena vrata – kada možete saznati kako da ih otvorite!


Da zakažete svoju Životnu konsultaciju uživo ili preko Skype-a,  pošaljite mejl na fengshuicentar@hotmail.com

Da saznate više o Ba Zi konsultaciji za biznis, kliknite ovde

Da saznate više o Ba Zi godišnjoj konsultaciji, kliknite ovde

ba zi životna konsultacija

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!

Kineska astrologija 

Knjiga “Kineska astrologija” je još jedan Althea-in klasik. U ovoj knjizi možete saznati više o Kineskoj astrologiji i znacima Kineskog Zodijaka. Vašom sudbinom ne upravlja samo jedan znak, već – četiri!
Saznajte više o zdravlju i zodijačkim znacima, ishrani, vežbama i drugom. Izračunajte sve četiri kolone vašeg Kineskog horoskopa – Ba Zi. Pročitajte više o tome kako se znaci slažu jedan sa drugim i kako se vaša četiri znaka međusobno slažu. I još mnogo toga drugog!
Može se naći u svim većim knjižarama, kao što se moće naručiti mejlom i preko Vibera (+381 61 628 1250)