Feng Shui vodič za 2024

“FENG SHUI VODIČ ZA 2024.”

Download-ujte naš Feng Shui vodič za 2024., da biste pročitali više o povoljnim i nepovoljnim lokacijama u vašem prostoru, tokom godine Zmaja.

U našem Feng Shui vodiču za  2024., moći ćete da pronađete godišnje i mesečne Leteće zvezde, i da steknete ideju o tome kakva je energija u svakoj od devet oblasti vašeg doma.

Ovde ćete pronaći i informacije o oblastima za spavanje , zdravlje, odnose, novac i o renoviranju u 2024.

Uživajte u čitanju i slobodno share-ujte link, da bi i drugi naučili više o godišnjem Feng Shuiju!

*Ne zaboravite da postoji i jedna divna knjiga, “Feng Shui za sve: osnove klasičnog Feng Shuija”, koju možete naručiti mejlom.

Ukoliko su vam potrebne Feng Shui konsultacije, ili ako želite da studirate pravi Feng Shui, pošaljite email.

Feng Shui vodič za 2020.

Najbolji način da saznate SVE o vašem životnom i poslovnom prostoru, jeste da angažujete eksperta! Naš glavni konsultant je majstor klasičnog Feng Shuija, autor nagrađene knjige i mnogobrojnih tekstova, učitelj i mentor, sa dvadesetogodišnjim iskustvom i odličnim rezultatima. Upravo zbog toga, u vašoj ličnoj Feng Shui konsutaciji, dobićete baš ona rešenja koja su najbolja za vaš prostor i/ili potrebe.

Omogućavamo Feng Shui savetovanje za ŽIVOTNE i POSLOVNE prostore, i omogućavamo posebne pakete za INVESTITORE i one koji traže najbolji prostor za sebe.

Svakako razmotrite i našu GODIŠNJU Feng Shui konsultaciju, u kojoj ćete naučiti kako da koristite svoj prostor – da bsite ostvarili svoje ciljeve (zdravlje, ljubav, prosperitet)!