FENG SHUI 2024 – POSEBNE LOKACIJE 1

FENG SHUI 2024 – POSEBNE LOKACIJE 1

Svake godine se izdvajaju četiri posebne lokacije u prostoru, od kojih svaka zauzima svega 15 stepeni kompasa (da bi se iskoristile, potrebno je da se bude veoma precizan). Ove četiri lokacije se inače zovu i kraljevskim lokacijama, za koje je poznato da ih redovno koriste majstori Feng Shuija da bi olakšali dostizanje uspeha, kako sebi, tako i svojim klijentima.

Ove četiri lokacije moraju da se aktiviraju, što se najčešće čini pokretom i/ili vodom, jer jedino tada mogu da donesu brze dobrobiti. Posto je unapred poznato šta se konkretno dobija sa svakom od četiri lokacije, najbolje je odabrati jednu – ili eventualno dve, i zatim ih aktivirati u određeno vreme.

Četiri posebne oblasti u 2024., jesu:

JUGOISTOK 3 = TAI YANG

JUGOZAPAD 1 = TAI YIN

SEVEROZAPAD 3 = LONG DE

SEVEROISTOK 1 = FU DE

Što se tiče aktiviranja jugoistoka 3, to činimo kada nam je potrebna sveža energija, i kada želimo da resetujemo život ili posao. Isto tako, ova oblast je idealna za pročišćenje energije u prostoru, nakon bolesti, rastanka, perioda patnje, i sl.

Jugozapad 1 možemo da aktiviramo kada želimo da poboljšamo porodične odnose, i da smirimo energiju.

Severozapad 3 je cilj aktivacije u vezi sa poboljšanjem sreće uopšte – a posebno u vezi sa novcem i zaradom.

Konačno, severoistok 1 je oblast koju mogu da aktiviraju oni koji bi želeli da se posvete sebi i koji tragaju za unutrašnjim ispunjenjem i zadovoljstvom.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Ukoliko želite da učestvujete u Zoom seminaru „Feng Shui za 2024.“, možete se prijaviti slanjem mejla na fengshuicentar@hotmail.com

FENG SHUI ŠKOLA 1-4

BA ZI ŠKOLA 1-4

XUAN KONG DA GUA 1-2

DATE SELECTION 1-2

YI JING 1-2

GODIŠNJI FENG SHUI I BA ZI

——————————–

  • Svi kursevi su intenzivni.
  • Feng Shui + Ba Zi kurs (osnovni) ide dva puta godišnje (april, oktobar).
  • Godišnji kurs ide svakog decembra. 
  • Svi ostali kursevi se organizuju po potrebi.
  • Možete sami formirati svoju grupu, da ne biste čekali na termine.
  • Za određene kurseve, potrebno je predznanje.
Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba).
Nove grupe se formiraju samo 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.