FENG SHUI 2024.I USPEH

FENG SHUI 2024 I USPEH

Godišnji Feng Shui možemo da koristimo, između ostalog, i da bi brže ostvarili ciljeve i da bi postigli uspeh u onome što je za nas trenutno važno.

Tokom 2024., sledeće oblasti su u vezi sa uspehom:

 1.  SEVEROZAPAD – Sa severozapadom 3, moguće je postići uspeh uz pomoć dobre sreće (pod uslovom da osobin Ba Zi to podržava, kao i da je Feng Shui prostora podržavajući). Severozapad, osim severozapada 1, je takođe povoljan za sve u vezi sa ljubavi, saradnjom, i partnerstvom.
 2.  ISTOK – U vezi istoka, ova je oblast povoljna u 2024. za nove poduhvate i poslove, pa ako želite da započnete nešto novo, onda je ovo prava oblast za vas. Što se tiče biznisa, istok sada posebno podržava turizam, transport i logistiku, kao i umetnike i dizajnere.
 3.  JUGOISTOK – U 2024., jugoistok (posebno jugoistok 3) je povoljna oblast za one koji žele da budu aktivni i koji se ne plaše rada i toga da nemaju slobodnog vremena. I dok je jugoistok uopšte sada savršena oblast za sve koji se bave nekretninama, jugoistok 3 se izdvaja za sve koji se bave prodajom, a posebno proizvoda i usluga vezanih za struju i osvetljenje, kao i lepotu i kozmetiku.
 4.  SEVEROISTOK – Severoistok 3 je tokom godine Zmaja odlična oblast za sve koji se bave uvozom i izvozom, i koji bi želeli uspeh kroz saradnju sa stranim zemljama. Što se tiče severoistoka 1, ovo je oblast koja može biti od posebne koristi onima koji se bave edukacijom.
 5.  JUGOZAPAD – Jugozapad u 2024. posebno pogoduje profesijama gde se radi sa zdravljem, savetovanjem, motivacijom i energičnošću. I dok je jugozapad 1 idealna lokacija za preduzetnike i one u čijem su poslu važni instinkti (poput trgovine deonicama, zlatom ili kripto valutom), jugozapad 3 je oblast koja više odgovara onima koji se bave drugim ljudima, i prezentacijama.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Ukoliko želite da učestvujete u Zoom seminaru „Feng Shui za 2024.“, možete se prijaviti slanjem mejla na fengshuicentar@hotmail.com

FENG SHUI ŠKOLA 1-4

BA ZI ŠKOLA 1-4

XUAN KONG DA GUA 1-2

DATE SELECTION 1-2

YI JING 1-2

GODIŠNJI FENG SHUI I BA ZI

——————————–

 • Svi kursevi su intenzivni.
 • Feng Shui + Ba Zi kurs (osnovni) ide dva puta godišnje (april, oktobar).
 • Godišnji kurs ide svakog decembra. 
 • Svi ostali kursevi se organizuju po potrebi.
 • Možete sami formirati svoju grupu, da ne biste čekali na termine.
 • Za određene kurseve, potrebno je predznanje.