FENG SHUI 2024 I RENOVIRANJE

FENG SHUI 2024 I RENOVIRAJE

Da bi uticalo na živote ukućana, renoviranje u Feng Shuiju ne mora nužno biti strukturalno (rušenje zidova i menjanje tlocrta). Bilo kakav bučni rad, na zidovima, po podu, vratima ili prozorima, koji traje više sati ili dana – može uticati na naš prostor, i može pokrenuti događaje u određenom pravcu, dobrom ili lošem. Što se tiče trajanja radova i njihovog efekta, to zavisi pre svega od veličine prostora, ali i okruženja.

Premda traju samo godinu dana, godišnje energije (godišnji Feng Shui) i te kako utiču na naš dom. Upravo zbog toga, ozbiljno renoviranje se pažljivo planira najmanje godinu dana unapred. To uglavnom ide tako što se traži najbolji datum za početak radova, jer na takav način osiguravamo ne samo skladno odvijanje radova (bez komplikacija), već smanjujemo loše uticaje.

Oblasti koje u 2024. Treba da ostanu “tihe” (bez renoviranja) jesu:

  1. ZAPAD – Renoviranje ove oblasti može pokrenuti teškoće, uključujući i finansijske gubitke. Ovo je posebno jako ukoliko je prednja orjentacija (ili sedenje) prostora ka zapadu.
  2. JUG 2 – U vezi juga 2, ovo je oblast čije renoviranje pokreće konflikte i destrukciju.
  3. SEVEROZAPAD 1, JUGOISTOK 1 – Ove dve lokacije su sedišta Sui Po i Tai Sui; kada se aktiviraju, donose probleme sa autoritetima, statusom, i ugledom.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Ukoliko želite da učestvujete u Zoom seminaru „Feng Shui za 2024.“, možete se prijaviti slanjem mejla na fengshuicentar@hotmail.com

Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba).
Nove grupe se formiraju samo 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.

FENG SHUI ŠKOLA 1-4

BA ZI ŠKOLA 1-4

XUAN KONG DA GUA 1-2

DATE SELECTION 1-2

YI JING 1-2

GODIŠNJI FENG SHUI I BA ZI

——————————–

  • Svi kursevi su intenzivni.
  • Feng Shui + Ba Zi kurs (osnovni) ide dva puta godišnje (april, oktobar).
  • Godišnji kurs ide svakog decembra. 
  • Svi ostali kursevi se organizuju po potrebi.
  • Možete sami formirati svoju grupu, da ne biste čekali na termine.
  • Za određene kurseve, potrebno je predznanje.