FENG SHUI 2024 I PREPREKE

FENG SHUI 2024 I PREPREKE

Premda prepreke i teškoće imaju svoju vrednost, u vidu lekcija koje možemo da naučimo, nekada nam je baš previše problema, i želimo pauzu. Smanjenje količine problema je u 2024. posebno važno za one koji u svojoj Ba Zi karti imaju znake Psa, Zeca, Zmaja, ili Bivola, i u tu svrhu možemo da koristimo Feng Shui.

Da bi ostali zdravi i snažni, i da bi smanjili uticaj prepreka i problema, potrebno je da izbegavamo aktiviranje sledećih oblasti tokom 2024.:

  • SEVEROZAPAD 1
  • ZAPAD
  • JUGOISTOK 1

Ukoliko vam se ulazna vrata nalaze u nekoj od gore pomenutih oblasti, tada je potrebno da budete posebno oprezni tokom određenih meseci u 2024. Što se tiče zapada, to su februar, april i septembar 2024.; severozapad 1 poziva na oprez u martu i decembru, dok su u slučaju jugoistoka 1 to meseci april i oktobar.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Ukoliko želite da učestvujete u Zoom seminaru „Feng Shui za 2024.“, možete se prijaviti slanjem mejla na fengshuicentar@hotmail.com

PREPREKE

Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba).
Nove grupe se formiraju samo 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.