Devet Flying Stars (Leteće zvezde) / 2

Postoji devet Flying Stars ili Letećih Zvezda, koje razlikujemo i prepoznajemo po njihovom broju (zvezda broj 1, zvezda broj 2, itd.).  Svaka Flying Star je u određenom vremenskom periodu jača ili slabija, a njene pozitivne ili negativne osobine u određenim dvadesetogodišnjim periodima postaju naglašenije.

flying stars

 

Svaka zvezda takođe ima i odgovarajuće osobine, svoj Element, trigram (osim zvezde 5) i boju. Tako naprimer u tekućem periodu 8 (do 2024.), najaktivnija i najpozitivnija je Flying Star 8, a slede je 9 i 1. Ukoliko poželite da koristite metod Flying Stars u svakodnevnom životu, najbolje je ipak da proučite generalne osobine svake zvezde ponaosob.

Osobine devet Flying Stars

Zvezda 1:

Boja ove zvezde je bela, a njen Element je Voda. Ona je poznata i kao zvezda plemenitosti, karijere, progresa i ugleda. Takođe, ovo je i zvezda pokreta i pisanja.

Zvezda 2:

Boja ove zvezde je crna, a njen Element je Zemlja. Ona je najpoznatija kao zvezda teškoća i bolesti. Zvezda 2 je takođe i zvezda nekretnina.

Zvezda 3:

Boja ove zvezde je trava zelena, a njen Element je Drvo. Ovo je zvezda hrabrosti, koja pomaže kada treba iskoračiti u nešto novo. Isto tako je poznata i kao zvezda napetosti, nestrpljenja, agresije i konflikata.

Zvezda 4:

Boja ove zvezde je svetlo zelena, a njen Element je Drvo. Ona se dovodi se u vezu sa nežnim emocijama, romantikom i ljubavi. Ovo je i zvezda nauke, umetnosti, istraživanja, učenja i podučavanja.

Stars

Stars

Zvezda  5:

Boja ove zvezde je žuta, a njen Element je Zemlja. Dovodi se u vezu sa velikim usponima i padovima u životu. Zvezda 5 se smatra zvezdom careva – ali i najvećih gubitnika.

Zvezda  6:

Boja ove zvezde je bela, a njen Element je Metal. Ovo je zvezda muške energije, koja predstavlja snagu, autoritet i moć.

Zvezda  7:

Boja ove zvezde je crvena, a njen Element je Metal. Ova zvezda predstavlja kako radost i uživanje u životu, tako i verbalno i fizičko maltretiranje. Zvezda 7 je zvezda isteklog prosperiteta, koja takođe može da donese novčane i druge gubitke.

Zvezda  8:

Boja ove zvezde je bela, a njen Element je Zemlja. Ovo je zvezda tekućeg prosperiteta, najbolja za novac. Zvezda 8 je najaktivnija i najsnažnija zvezda u periodu 8.

Zvezda  9:

Boja ove zvezde je purpurna, a njen Element je Vatra. Ovo je zvezda entuzijazma, ekspanzije i srećnih događaja. Zvezda 9 je takođe poznata i kao zvezda budućeg prosperiteta.

Pročitajte i ostale tekstove o Flaying stars:

Uvod u metod Flying stars / 1

Luo Shu Flying stars / 3

Devet perioda Flying stars / 4

Mapa Flaying stars / 5

Analiza geomantske karte Flying stars /6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *