Yi Jing studije

 

Yi Jing studije nude mogućnost da dođete do mnogih željenih odgovora, ukoliko želite da steknete dubinsko razumevanje života i ukoliko žudite za tim da shvatite šta je to što povezuje različite događaje, ljude i trenutke.

Yi Jing studije

Trigrami, Yi Jing

Šta nam otkriva Yi Jing?

Osam trigrama i 64 heksagrama predstavljaju najosnovnije tkanje života i u skladu sa tim, obrasce promena kroz koje svi prolazimo tokom života. Život je serija većih i manjih transformacija, od kojih je neke lako uočiti i razumeti, dok druge ne samo da ne možemo sagledati, već ih je teško i razumeti i – prihvatiti.

Yi Jing govori o promenama u svesti, energiji i materiji

Upravo ovde Yi Jing može da bude od velike koristi, kao posrednik u našoj komunikaciji sa univerzumom, u kome se stvari nikako ne događaju slučajno.

Stoga, Yi Jing nije samo životna filozofija i igra Jina, Yanga i Pet Elemenata već je i metoda koja osvetljava akcije i posledice, promene u svesti i njihovo anticipiranje, kao i različite načine da se promene hendluju.

Šta nude Yi Jing studije ?

Mastery formula Yi Jing studije by Althea S.T. je tako osmišljen da vam pruži dubinski uvid u ovu drevnu mudrost, počevši od osnovnih osobenosti osam trigrama i šezdeset četiri heksagrama, preko slikovnog prikaza svakog heksagrama, njihovih brojeva, Elemenata, pa do obrnutih i suprotnih heksagrama, svake individualne linije u heksagramu, itd.

Za vreme studija, bavićemo se i divinacijom i načinima za dobijanje originalnih i konstruisanjem mutualnih i transformisanih heksagrama. Odnos između Ba Zi i Yi Jinga će biti važna tema, a učesnici će takođe biti inicirani u osnove Ba Zi, dok će cele studije biti ispunjene vežbama (Case Studies).

Posebna dragocenost ovih studija biće predstavljanje Mei Hua Yi Jinga, jedinstvene metode koja pojedincu omogućuje da komunicira sa prirodom na direktan način, bez potrebe da se oslanja na bilo koju knjigu.

Tokom studija će biti predstavljen i autentični drevni metod Životnih heksagrama majstora Shao Yonga, koja će vam pomoći da bolje razumete svoj život i sve promene koje vas čekaju, kao što će onima koji već praktikuju Ba Zi pomoći da svoju praksu podignu na mnogo viši nivo.

Uz malo truda sa vaše strane, nešto učenja i prakse, možete postati istinski majstor promena, koji će zaista dubinski shvatiti kako život funkcioniše i koji će moći da razume sadašnjost i sve moguće razvoje događaja.

Najviše moguće dostignuće koje dolazi kao posledica praktikovanja Yi Jinga jeste usklađivanje sa tokovima Qi, anticipiranje promena i razumevanje značenja različitih tajminga, situacija i događaja, kao i umeće da sve pretvorite u trigrame i heksagrame, što će vam pomoći da svet sagledavate u potpuno novom svetlu!

Za više informacija javite se na fengshuicentar@hotmail.com