Life Star 9

Life Star 9

LIFE STAR U 2024

Opšte tendencije

Za Life Star 9 osobe, 2024. donosi aktivan društveni život, ispunjen kretanjem i komunikacijama. Za njih, godina Drvenog Zmaja jeste pravo vreme da se posvete pitanjima ličnog ispunjenja i bave stvarima koje ih čine srećnim. Osim za one koji u karti imaju Zeca i/ili Psa, a koji će se osećati umorno usled rešavanja raznih problema, 2024. godina će biti jedna dobra godina za sve ostale Life Star 9 ljude.

Zdravlje

Zdravlje osoba Life Star 9 u 2024. je solidno – osim za one koji u svojoj Ba Zi karti imaju znake Zeca ili Psa. Oni treba da povedu više računa o svom imunitetu i zdravlju koštano mišićnog sistema. 

Ljubav

Što se tiče ljubavnog života osoba koje su rođene pod okriljem Life Star 9, 2024. je posebno povoljna za muškarce. Što se tiče žena, sa obzirom na to da je njihova sreća u ljubavi prosečna, one je mogu poboljšati tako što će više vremena da provode u severozapadu prostora.

Novac

U 2024., sreća Life Star 9 osoba u vezi sa novcem i poslovima je prilično dobra. To znači da je vreme povoljno da se bave ekspanzijom i da rade u pravcu ostvarenja važnih ciljeva. Ipak, oni sa znacima Psa i Petla u karti treba da budu umereni u vezi sa trošenjem i investiranjem, pošto će njihovi troškovi biti visoki.

*Da izračunate Vašu Life Star, potrebno je da znate svoju godinu rođenja. Saberite zadnje dve cifre godine rođenja, dok ne dobijete jednocifreni broj. Muškarci treba da oduzmu taj broj od broja 10 (ili 9, ako su rođeni posle 2000.), dok žene treba da dodaju taj broj broju 5 (ili 6, za rođene posle 2000.). Ukoliko se dobije dvocifreni broj, cifre se sabiraju dok se ne dobije jednocifreni. Rođenje se ovde računa po solarnoj godini, što znači da ukoliko ste rođeni pre 4 februara, da se smatra da za svoju godinu rođenja uzmete – prethodnu godinu.

Za studiranje Feng Shuija 1-1, ili konsultacije sa Altheom, pošaljite e-mail.

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Da skinete PDF „Kineska astrologija za 2024.“, kliknite ovde.

Da skinete PDF „Feng Shui vodič za 2024.“, kliknite ovde.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Na našem sajtu https://feng-shui.in.rs možete da: