Kineska Astrologija za 2024

“Kineska astrologija za 2024.”

Skinite naš vodič u kinesku astrologiju “Vodič kroz kinesku astrologiju 2024”, da biste naučili više o sreći svakog od dvanaest znakova Zodijaka  u godini Drvanog Zmaja!

Mi se bavimo kineskom astrologijom Ba Zi, koja je poznata i kao metod “Četiri stuba sudbine”. 

Da biste izračunali svoju Ba Zi  kartu (vaš kineski horoskop) unesite svoj datum rođenja u  Ba Zi kalkulator na našem sajtu. Vaša Ba Zi karta će pokazati ČETIRI kolone, i po jedan od četiri znakova kineskog Zodijaka u svakoj! 

Kada pronađete svoj Self i sva četiri svoja znaka, tek tada možete potražiti u pdf-u više informacija o njihovoj sreći u 2023. godini.

Na primer, vaša Ba Zi karta može pokazati da ste rođeni u danu Pacova, satu Tigra, godini Psa, i mesecu Konja.

Tada možete potražiti prognoze ZA SVA ČETIRI ZNAKA ZODIJAKA.

Ipak, najvažniji znak Zodijaka u vašem kineskom horoskopu Ba zi jeste znak u koloni DANA ROĐENJA. Ova kolona predstavlja VAS, i sadrži vaš  Self, glavnu referentnu tačku u analizi Ba Zi karte.

* Podsećamo vas da od nas možete poručiti knjige “Kineska astrologija” i “Feng Shui za sve: osnove klasičnog Feng Shuijapošaljite mejl

Ukoliko želite da studirate Ba Zi sa Althea-om, pošaljite email

Da se raspitate o Ba Zi konsultaciji (životna, poslovna, godišnja), takođe pošaljite email.

Ba Zi konsultacija, Ba Zi skola, Kineska astrologija za 2023.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Kroz četiri nivoa jednogodišnje škole (mala grupa), naučićete da čitate sudbinu pojedinca, kao i da sagledate različite obrasce njegovog života.  Između ostalog, saznaćete i koje su najvažnije životne lekcije koje osoba treba da nauči i kako se sreća menja svakih deset godina. Naučićete i kako da savetujete pojedince u vezi sa određenim aspektima njihovog života, kao što ćete im i pomoći da se usklade sa tokovima i da žive svoj najbolji život. Možete saznati i kako da savetujete poslovne ljude u vezi sa njihovim biznisom i ulaganjima – i kako da im pomognete da postignu najveći uspeh.

I još mnogo toga drugog!

ask for your ba zi discussion, in all the area of your life, ask for yours today

Zakažite svoju Ba Zi konsultaciju sa Althea-om, zato što u životu uvek ima nešto novo da se nauči i zato što treba odabrati najbolji put od svih kojima bi mogli da krenemo. Ukoliko želite da razumete potencijale i ograničenja vašeg životnog puta i pronađete načine za rast i poboljšanje sreće, ovo je prava konsultacija za vas!

U vašoj Ba Zi konsultaciji, ne samo da možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja, već ćete i razumeti značaj pravog tajminga i donošenja najbojih odluka – što će vam omogućiti da se uskladite sa najboljim tokovima vašeg života

U ponudi su ŽIVOTNA, POSLOVNA i GODIŠNJA Ba Zi konsultacija.