Life Star 8

Life Star 8

LIFE STAR U 2024

Opšte tendencije

Za Life Star 8 osobe, 2024. jeste godina kada oni treba da budu aktivni i da se potrude da ostvare što više moguće – zato što će naredna godina (2025) za njih biti mnogo zahtevnija. Pošto će se u godini Drvenog Zmaja osećati energično, i produktivno, ovo je pravo vreme da rade na ostvarenju svojih ciljeva.

Zdravlje

Premda je njihovo zdravlje sasvim u redu tokom 2024., oni sa znacima Zeca i/ili Psa u karti treba da izbegavaju spavanje i duži boravak u zapadu i jugoistoku prostora.

Ljubav

Što se tiče sreće u ljubavi za Life Star 8 osobe, ona je u 2024. – prosečna. Ipak, više prilika će imati oni sa Pacovom ili Majmunom u svojoj Ba Zi karti, posebno muškarci. I oni, kao i svi ostali koji žele da poboljšaju svoju sreću u ljubavi, mogu tokom 2024. da spavaju u severozapadu prostora – ili spavaće sobe.

Novac

Life Star 8 osobe će biti veoma kreativne i produktivne u 2024. godini. Sa obzirom na to da im neće nedostajati energije ili ideja, dobro je da učine što je više moguće da utvrde svoju poziciju u poslu, i prošire ponudu. Dobro je i staviti neki novac u štednju, jer treba računati na zastoje tokom 2025.

*Da izračunate Vašu Life Star, potrebno je da znate svoju godinu rođenja. Saberite zadnje dve cifre godine rođenja, dok ne dobijete jednocifreni broj. Muškarci treba da oduzmu taj broj od broja 10 (ili 9, ako su rođeni posle 2000.), dok žene treba da dodaju taj broj broju 5 (ili 6, za rođene posle 2000.). Ukoliko se dobije dvocifreni broj, cifre se sabiraju dok se ne dobije jednocifreni. Rođenje se ovde računa po solarnoj godini, što znači da ukoliko ste rođeni pre 4 februara, da se smatra da za svoju godinu rođenja uzmete – prethodnu godinu.

Za studiranje Feng Shuija 1-1, ili konsultacije sa Altheom, pošaljite e-mail.

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Da skinete PDF „Kineska astrologija za 2024.“, kliknite ovde.

Da skinete PDF „Feng Shui vodič za 2024.“, kliknite ovde.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Na našem sajtu https://feng-shui.in.rs možete da: