Life Star 7

Life Star 7

LIFE STAR U 2024

Opšte tendencije

Life Star 7 osobama, 2024. će doneti dosta izazova. Pošto će se stvari komplikovati, većina poduhvata će zahtevati dodatno ulaganje vremena i energije. Takođe, nedostatak podrške može učiniti da se Life Star 7 osobe osećaju usamljenim – posebno oni sa znacima Psa ili Zeca u Ba Zi karti. Zbog svega rečenog, njima se savetuje da koračaju pažljivo kroz  2024., kao i da velike ciljeve ostave za narednu godinu.

Zdravlje

Tokom godine Drvenog Zmaja, Life Star 7 osobe treba da izbegavaju ekstremne sportove i sve ostale fizički riskantne poduhvate, posebno ukoliko u svojim Ba Zi imaju znak Zeca.  Za njih je takođe najbolje da izbegavaju spavanje i svakodnevni boravak u zapadu i jugoistoku prostora.

Ljubav

Pošto je 2024. godina koja donosi probleme u odnosima, Life Star7 osobe treba da budu strpljive i da rade na pomirenju međusobnih razlika.

Novac

Sa obzirom na to da će njihova sreća u vezi sa novcem biti promenljiva tokom 2024. godine, Life Star 7 osobe treba da budu veoma oprezne što se tiče ulaganja u posao. Za njih, godina Drvenog Zmaja nije pravo vreme za velike planove i rizične poduhvate, već je ovo  više vreme da se igra na sigurno i da se sačuva ono što već postoji.

*Da izračunate Vašu Life Star, potrebno je da znate svoju godinu rođenja. Saberite zadnje dve cifre godine rođenja, dok ne dobijete jednocifreni broj. Muškarci treba da oduzmu taj broj od broja 10 (ili 9, ako su rođeni posle 2000.), dok žene treba da dodaju taj broj broju 5 (ili 6, za rođene posle 2000.). Ukoliko se dobije dvocifreni broj, cifre se sabiraju dok se ne dobije jednocifreni. Rođenje se ovde računa po solarnoj godini, što znači da ukoliko ste rođeni pre 4 februara, da se smatra da za svoju godinu rođenja uzmete – prethodnu godinu.

Za studiranje Feng Shuija 1-1, ili konsultacije sa Altheom, pošaljite e-mail.

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Da skinete PDF „Kineska astrologija za 2024.“, kliknite ovde.

Da skinete PDF „Feng Shui vodič za 2024.“, kliknite ovde.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Na našem sajtu https://feng-shui.in.rs možete da: