Life Star 6

Life Star 6

LIFE STAR U 2024

Opšte tendencije

U 2024., Life Star 6 osobe će pratiti odlična sveukupna sreća – možda i najbolja od svih Life Star. Sa obzirom na to da su okolnosti sada povoljne kako za odnose sa drugima, ljubav i finansije, oni treba da razmisle kako najbolje da iskoriste godinu Drvenog Zmaja, da bi ostvarili svoje ciljeve.

Zdravlje

Ključ za dobro zdravlje ovih osoba u 2024. godini se svodi na – uspostavljanje balansa. Najbolji način da se isti pronađe, jeste kontakt sa prirodom: šetnje po prirodi, ili naprosto provođenje vremena u zelenilu.

Ljubav

Za Life Star 6 osobe, 2024. je savršena godina za sve u vezi ljubavi i veza. Stoga, godina Drvenog Zmaja jeste pravo vreme za slobodne da izlaze, a za one koji su u vezi – da više uživaju sa svojim partnerom. Svoju ljubavnu sreću oni mogu i poboljšati, tako što će spavati u severozapadu spavaće sobe.

Novac

Osobama Life Star 6 neće nedostajati prilika za zaradu i poboljšanje finansija tokom 2024. godine. U godini Drvenog Zmaja je mnogo lakše napredovati u poslu, naći pravu kombinaciju i dodatno zaraditi. Ipak, rođeni u martu i oktobru treba da budu oprezniji, kao i da izbegavaju boravak u zapadu prostora.

*Da izračunate Vašu Life Star, potrebno je da znate svoju godinu rođenja. Saberite zadnje dve cifre godine rođenja, dok ne dobijete jednocifreni broj. Muškarci treba da oduzmu taj broj od broja 10 (ili 9, ako su rođeni posle 2000.), dok žene treba da dodaju taj broj broju 5 (ili 6, za rođene posle 2000.). Ukoliko se dobije dvocifreni broj, cifre se sabiraju dok se ne dobije jednocifreni. Rođenje se ovde računa po solarnoj godini, što znači da ukoliko ste rođeni pre 4 februara, da se smatra da za svoju godinu rođenja uzmete – prethodnu godinu.

Za studiranje Feng Shuija 1-1, ili konsultacije sa Altheom, pošaljite e-mail.

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Da skinete PDF „Kineska astrologija za 2024.“, kliknite ovde.

Da skinete PDF „Feng Shui vodič za 2024.“, kliknite ovde.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Na našem sajtu https://feng-shui.in.rs možete da: