Life Star 5

Life Star 5

LIFE STAR U 2024

Opšte tendencije

Za Life Star 5 osobe, 2024. neće biti najlakša godina, posebno ukoliko budu pokušavali da forsiraju razvoj događaja koji im odgovara.

Sa obzirom na prisustvo opozicije i neprijateljstva u okruženju, njima se savetuje da budu oprezni i pažljivi kako u odnosima, tako i u poslovanju. Da bi izbegli ozbiljnu štetu, potrebno je da kontrolišu svoju narav i izbegavaju rasprave. Zbog svega rečenog, za njih, godina Drvenog Zmaja nije pravo vreme za ekspanziju ili rad na velikim planovima. 

Zdravlje

u 2024. godini, relaksacija je ključ za dobro zdravlje ovih ljudi. U suprotnom (kao posledica nagomilane tenzije i ljutnje), mogu se javiti digestivni ili problemi sa pritiskom. Za ove osobe je sada važno i istezanje, a ono što im još može pomoći jeste i boravak u prirodi, plivanje i redovan trening.

Ljubav

Za Life Star 5 osobe koje su već u vezi, 2024. donosi nestabilnu atmosferu i neslaganja po važnim pitanjima koja se tiču zajedništva. Da bi se izbegli štetni konflikti, i da bi se našlo najbolje rešenje za sve, ovi ljudi treba da budu strpljivi kao i da pokažu više razumevanja za potrebe partnera.

Novac

U godini Drvenog Zmaja, Life Star 5 osobe mogu imati poteškoće da zadrže novac – posebno oni sa znacima Zeca ili Psa u svojoj Ba Zi karti (veliki troškovi).

*Da izračunate Vašu Life Star, potrebno je da znate svoju godinu rođenja. Saberite zadnje dve cifre godine rođenja, dok ne dobijete jednocifreni broj. Muškarci treba da oduzmu taj broj od broja 10 (ili 9, ako su rođeni posle 2000.), dok žene treba da dodaju taj broj broju 5 (ili 6, za rođene posle 2000.). Ukoliko se dobije dvocifreni broj, cifre se sabiraju dok se ne dobije jednocifreni. Rođenje se ovde računa po solarnoj godini, što znači da ukoliko ste rođeni pre 4 februara, da se smatra da za svoju godinu rođenja uzmete – prethodnu godinu.

Za studiranje Feng Shuija 1-1, ili konsultacije sa Altheom, pošaljite e-mail.

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Da skinete PDF „Kineska astrologija za 2024.“, kliknite ovde.

Da skinete PDF „Feng Shui vodič za 2024.“, kliknite ovde.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Na našem sajtu https://feng-shui.in.rs možete da: