Life Star 4

Life Star 4

LIFE STAR U 2024

Opšte tendencije

Za Life Star 4 osobe, 2024. donosi stabilan, ali i usporen razvoj događaja. Stoga, premda će ih pratiti dobra sreća tokom godine, posebno u vezi sa novcem, oni će ipak morati da sačekaju rezultate svoga rada. Što se tiče odnosa sa drugima, ženske osobe mogu imati dosta problema sa drugim ženama (majka-ćerka, snaja-svekrva i slični odnosi mogu biti napeti, posebno ako je jedna od dve osobe Life Star 7).

Zdravlje

Godina Drvenog Zmaja može doneti zdravstvene probleme osobama čija je Life Star 4, a koje u svojim Ba Zi imaju znak Psa. Oni treba da povedu računa o hroničnim tegobama, posebno o svemu što je vezano uz probleme sa kičmenim stubom.

Ljubav

Za Life Star 4 osobe, 2024. je odlična godina za ljubav – posebno za muškarce. Što se tiče žena, njihova sreća u ljubavi je prosečna, osim za rođene u danima Pacova ili Majmuna (mnogo više prilika za izlaske).

Novac

Pošto je njihova sreća u vezi sa novcem veoma dobra tokom 2024., Life Star 4 osobe treba da se usmere na karijeru i zarađivanje.  Najbolje prospekte će imati oni koji se bave nekretninama, a njihova se sreća poboljšava ukoliko su rođeni u maju ili junu.

*Da izračunate Vašu Life Star, potrebno je da znate svoju godinu rođenja. Saberite zadnje dve cifre godine rođenja, dok ne dobijete jednocifreni broj. Muškarci treba da oduzmu taj broj od broja 10 (ili 9, ako su rođeni posle 2000.), dok žene treba da dodaju taj broj broju 5 (ili 6, za rođene posle 2000.). Ukoliko se dobije dvocifreni broj, cifre se sabiraju dok se ne dobije jednocifreni. Rođenje se ovde računa po solarnoj godini, što znači da ukoliko ste rođeni pre 4 februara, da se smatra da za svoju godinu rođenja uzmete – prethodnu godinu.

Za studiranje Feng Shuija 1-1, ili konsultacije sa Altheom, pošaljite e-mail.

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Da skinete PDF „Kineska astrologija za 2024.“, kliknite ovde.

Da skinete PDF „Feng Shui vodič za 2024.“, kliknite ovde.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Na našem sajtu https://feng-shui.in.rs možete da: