Life Star 2

Life Star 2

LIFE STAR U 2024

Opšte tendencije

Za Life Star 2 osobe, 2024. je godina potrage za unutrašnjim mirom, i znanjem, a samim tim i godina u kojoj će biti zainteresovani da nauče nešto novo, usavrše se i/ili podele svoje znanje sa drugima. S obzirom na to da će drugi  sada biti radi da im pomognu, savetom, ili na druge načine, Life Star 2 osobe će u godini Drvenog Zmaja lakše nalaziti podršku i pomoć. Oni će takođe biti i više zauzeti životom uopšte, kao i potragom za ličnim ispunjenjem, svrhom i – srećom.

Zdravlje

Zdravlje osoba čija je Life Star 2 je dobro u 2024.  – osim za one koji su rođeni u danima Zeca i/ili Psa. Takođe, oni koji imaju problem sa imunitetom, treba da izbegavaju spavanje i duži svakodnevni boravak u zapadu i jugoistoku prostora.

Ljubav

Premda je njihova sreća u ljubavi u 2024. – prosečna, više prilika za romansu će imati Life Star 2 žene. Za njih, godina Drvenog Zmaja  je pravo vreme za izlaske i upoznavanje novih osoba.

Novac

Za Life Star 2 osobe, sveukupna atmosfera u godini Drvenog Zmaja podržava pametne investicije. Ipak, ključ za uspešne poduhvate i profit se nalazi u temeljnom istraživanju tržišta.

*Da izračunate Vašu Life Star, potrebno je da znate svoju godinu rođenja. Saberite zadnje dve cifre godine rođenja, dok ne dobijete jednocifreni broj. Muškarci treba da oduzmu taj broj od broja 10 (ili 9, ako su rođeni posle 2000.), dok žene treba da dodaju taj broj broju 5 (ili 6, za rođene posle 2000.). Ukoliko se dobije dvocifreni broj, cifre se sabiraju dok se ne dobije jednocifreni. Rođenje se ovde računa po solarnoj godini, što znači da ukoliko ste rođeni pre 4 februara, da se smatra da za svoju godinu rođenja uzmete – prethodnu godinu.

Za studiranje Feng Shuija 1-1, ili konsultacije sa Altheom, pošaljite e-mail.

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Da skinete PDF „Kineska astrologija za 2024.“, kliknite ovde.

Da skinete PDF „Feng Shui vodič za 2024.“, kliknite ovde.2

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Na našem sajtu https://feng-shui.in.rs možete da: