Life Star 1

Life Star 1

LIFE STAR U 2024

Opšte tendencije

Za Life Star 1 osobe, 2024. zahteva potpuno novi pristup. Sa obzirom na to da će se ove osobe susretati sa preprekama i zastojima na putu, potrebno je da prilagode svoju strategiju novim okolnostima, i to u pokretu. Osim toga, važno je da tokom godine Drvenog Zmaja budu strpljivi i da ne forsiraju ljude i događaje, zato što je sada najbolja taktika biti strpljiv i rešavati sve laganim tempom i – bez nerviranja.

Zdravlje

Zbog mogućih urinarnih problema, i problema sa metabolizmom tečnosti, osobama Life Star 1 se savetuje da izbegavaju spavanje u zapadu prostora tokom 2024. godine. U godini Drvenog Zmaja, za njih su korisne i procedure detoksa, posebno tokom leta i zime.

Ljubav

Ove godine, sreća u ljubavi je posebno dobra za žene rođene pod okriljem Life Star 1, koje sada mogu imati više prilika za izlaske i vezu. Što se tiče muškaraca sa ovom Life Star, koji su već u vezi, njima se savetuje da budu strpljivi i popustljivi sa svojim partnerom.

Novac

Što se tiče novca i biznisa, 2024. će biti bolja prema vlasnicima biznisa i svima na pozicijama moći (samim tim i ne tako dobra za sve ostale).  Dobra strategija za Life Star 1 osobe u godini Drvenog Zmaja jeste da se pažnja usmeri na pitanja statusa i dobijanja priznanja za protekli rad – više nego na novac sam po sebi.

*Da izračunate Vašu Life Star, potrebno je da znate svoju godinu rođenja. Saberite zadnje dve cifre godine rođenja, dok ne dobijete jednocifreni broj. Muškarci treba da oduzmu taj broj od broja 10 (ili 9, ako su rođeni posle 2000.), dok žene treba da dodaju taj broj broju 5 (ili 6, za rođene posle 2000.). Ukoliko se dobije dvocifreni broj, cifre se sabiraju dok se ne dobije jednocifreni. Rođenje se ovde računa po solarnoj godini, što znači da ukoliko ste rođeni pre 4 februara, da se smatra da za svoju godinu rođenja uzmete – prethodnu godinu.

Za studiranje Feng Shuija 1-1, ili konsultacije sa Altheom, pošaljite e-mail.

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Da skinete PDF „Kineska astrologija za 2024.“, kliknite ovde.

Da skinete PDF „Feng Shui vodič za 2024.“, kliknite ovde.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Na našem sajtu https://feng-shui.in.rs možete da: