Štednja i ulaganja

Štednja i ulaganja

KINESKA ASTROLOGIJA 2024

“U vezi sa novcem, nije važno koliko zaradiš, već koliko od toga ostane.” R. Kiyosaki

Dobra sreća u vezi sa novcem pomaže, ali nekada nije dovoljna – zato što je stečeni novac potrebno uložiti. Svako zna da potroši zaradu, ali su potrebni znanje i veština da bi se novac oplodio, i da bi „rodio“ – još novca. Neki od nas imaju urođeno znanje o tome kako da od jednog dinara stvore dva, dok drugi moraju mnogo da uče da bi ovladali ovim umećem.

U vezi Ba Zi astrologije, značajno je da određeni znaci u pojedinim godinama, stiču značajnije uvide u veštinu rukovođenja finansijama. Ako ne direktno – sami, onda indirektno, preko drugih koji im mogu pomoći savetima i na druge načine. 

ZMIJA – ima inicijativu i kapacitet da investira u jake projekte
PACOV – može da uštedi dobrom organizacijom i rukovođenjem
KOZA –  „tiha voda breg roni“ je najbolji način za finansijski menadžment
SVINJA – iznenadni dobici, neočekivane stvari (ali mora da pazi na troškove)
PETAO, PAS  – teško do ušteđevine ili profita, veliki troškovi

Od svih pomenutih znakova Zodijaka, Zmija i Pacov imaju snažnu sposobnost rukovođenja, i drugima i novcem; ukoliko dobro odigraju karte koje su im podeljene u 2024., tada bi godinu mogli da završe sa odličnim profitom. Ipak, Zmija treba da računa na probleme na putu, zbog uticaja tzv. Robbery Sha u njihovom znaku (vesnik troškova, krađa i gubitaka).

Što se tiče Psa, najbolje je za njega da bude skroman i da ne leti visoko u 2024., zbog komplikacija u najavi. I  njemu i Petlu se savetuje da ne ulaze u riskantne poslove, već da pažljivo ekonomišu finansijama, da štede i skupljaju energiju.

Uprkos svojoj kreativnosti, Koza treba da posluje lagano, rukovodeći se finansijskim savetima stručnjaka. U vezi Svinje, ona ima dobru sreću koja joj može pomoći da dobije kredit, nađe investitore ili kupce, što je ujedno i najbolji način poslovanja za nju u 2024.

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Da skinete PDF „Kineska astrologija za 2024.“, kliknite ovde.

Da skinete PDF „Feng Shui vodič za 2024.“, kliknite ovde.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Na našem sajtu https://feng-shui.in.rs možete da: