Finansije

Finansije

KINESKA ASTROLOGIJA 2024

“Bogatstvo bez mudrosti je beskorisno.” Nepoznati autor

U kineskoj astrologiji Ba Zi postoji izraz „sreća u vezi sa novcem“ –  Finansije

Ovaj se izraz koristi da označi osobin potencijal za sticanje novca i imovine, kako stalni (životni), tako i povremeni (desetogodišnji periodi i pojedinačne godine).

Što se tiče stalne, životne sreće u vezi sa novcem, tu postoje različite kategorije ljudi. Svi već znamo za one koji vole da rade i zarađuju, i koji znaju da ulože svoj novac u pravo vreme i u pravu stvar. Isto tako znamo i one druge, za koje nam je jasno da se ne snalaze u materijalnom, kao i neke treće koji poseduju znanja i veštine, ali ne cene svoj rad dovoljno. Naravno, tu su i oni koji znaju da zarade, ali su ipak veći specijalisti za – trošenje, pa stalno grcaju u dugovima i krpe kraj sa krajem. Isto tako, postoje ljudi koji se uzdaju u svoju sreću u kocki ili nagradnim igrama, a tu su i umetnici neopterećeni novcem, kojima je najvažnije da slede svoju inspiraciju i da stvaraju…

Kada se tumači nečija Ba Zi karta, tu se odmah vidi i osobin potencijal za zarađivanje.

Ipak, osim stalnih potencijala, na nas utiču i desetogodišnji (lični) ciklusi, kao i – svaka pojedinačna godina.

I dok izvesne godine određenim znacima Zodijaka poboljšavaju sreću u novcu, podržavajući bolju zaradu, postoje i periodi kada je najbolje pritajiti se, ne trošiti mnogo, i čekati bolja vremena za veću zaradu. 

U 2024., sledeći znaci će imati dobru sreću u vezi sa novcem:

ZMIJA
KOZA
PACOV
SVINJA

Koza će u 2024. imati puno poslovnih ideja, a u realizaciji projekata će dobiti i pomoć drugih. Što se tiče delatnosti i poslovnih saradnika, ona sada može imati najviše koristi od žena i delatnosti gde su ciljna grupa uglavnom – žene.

Sa obzirom na to da se u znaku Svinje sada nalazi zvezda koja daje dobru sreću u vezi sa novcem, oni koji u svojoj Ba Zi karti imaju ovaj znak sada mogu imati sjajne prilike za zaradu (i dobitke uopšte).

Što se tiče Pacova, u njegovom znaku se takođe nalazi jedna (druga) zvezda novca, koja povoljno deluje na karijeru, posao i – zaradu.

Sreća Zmije u vezi sa novcem tokom 2024. je odlična, posebno za muškarce rođene u danu ili mesecu Zmije, koji će imati sjajne finansijske prilike

i mogućnost da zauzmu lidersku poziciju u oblasti kojom se bave.

Tigar će u 2024. svoje prilike za zaradu sticati preko drugih i preko putovanja…

*Da izračunate svoj Ba Zi (kineski horoskop), potražite Ba Zi kalkulator na našem sajtu.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Da skinete PDF „Kineska astrologija za 2024.“, kliknite ovde.

Da skinete PDF „Feng Shui vodič za 2024.“, kliknite ovde.

Studirajte Kinesku astrologiju Ba Zi u maloj grupi ili kroz privatne časove sa majstorom.

Na našem sajtu https://feng-shui.in.rs možete da: