FENG SHUI 2024 – POSEBNE LOKACIJE 2

FENG SHUI 2024 – POSEBE LOKACIJE 2

Osim četiri “kraljevske oblasti”, svaka godina donosi i neke druge posebne – a povoljne – oblasti, koje možemo da koristimo i/ili dodatno aktiviramo da bismo imali brze rezultate. Ove druge posebne oblasti su zasnovane na vezi između Feng Shuija i Ba Zi (Ba Zi = kineska astrologija, metod poznat i kao “Četiri stuba sudbine”). 

Posebne lokacije u 2024. jesu:

  1. PEACH BLOSSOM = zapad 2
  2. NOBLEMAN 1 = severoistok 1
  3. NOBLEMAN 2 = jugozapad 1
  4. SKY HORSE = jugoistok 3

Zvezda Peach Blossom može da bude od velike koristi kako onima koji žele vezu ili aktivniji društveni život. Manje je poznato da ova zvezda može dosta da pomogne onima koji su u biznisu sa medijima ili društvenim mrežama. Ipak, sa obzirom na to da je zapad u 2024. loša oblast, aktiviranje zvezde Peach Blossom bi osim pomenutih povoljnih stvari, moglo da donese i gomilu problema.

Što se tiče zvezdi Noblemana, o njima je već bilo ranije reči, najviše u postu o ljudima koji pomažu, pa je najbolje da pročitate taj post da biste saznali više. Obe zvezde se mogu aktivirati, i to vatrom, što znači svećom koja će goreti u oblasti 24-72h (može se naći i Ikei, DM-u, Pepco-u, ili Jysk-u).

Aktiviranje jugoistoka 3 je možda i najbolja aktivacija u 2024. godini, zato što ovde imamo čak dve povoljne zvezde, te bismo samo jednom aktivacijom mogli da postignemo mnogo. Da podsetim, zvezdu Sky Horse aktiviramo onda kada želimo pomak u životu ili karijeri…

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Ukoliko želite da učestvujete u Zoom seminaru „Feng Shui za 2024.“, možete se prijaviti slanjem mejla na fengshuicentar@hotmail.com

Kindle na Engleskom

-serija Chinese Astrology-

Svoje putovanje u Kinesku astrologiju Ba Zi možete započeti sa e-knjigom “Chinese Astrology for Beginners”. Ovde ćete naći sva potrebna objašnjenja, značenja svake od četiri kolone – kao što ćete moći da pronađete svoj tip ličnosti u Kineskoj astrologiji.

U narednoj knjizi, “Chinese Astrology for Love”, saznaćete kako vaš Self voli i kako se analizira ljubavni život u Ba Zi.

U “Chinese Astrology for Health” moći ćete da saznate više o zdravlju svakof Selfa i zdravlju zodijačkih znakova…

Na kraju, u “Chinese Astrology for Wealth” moći ćete da pročitate sve o novcu i prosperitetu vašeg Selfa i Zodijačkih znakova.

Kliknite na naslov knjige da biste otišli na Amazon Kindle.

Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba).
Nove grupe se formiraju samo 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.

Kineska astrologija 

Knjiga “Kineska astrologija” je još jedan Althea-in klasik. U ovoj knjizi možete saznati više o Kineskoj astrologiji i znacima Kineskog Zodijaka. Vašom sudbinom ne upravlja samo jedan znak, već – četiri!
Saznajte više o zdravlju i zodijačkim znacima, ishrani, vežbama i drugom. Izračunajte sve četiri kolone vašeg Kineskog horoskopa – Ba Zi. Pročitajte više o tome kako se znaci slažu jedan sa drugim i kako se vaša četiri znaka međusobno slažu. I još mnogo toga drugog!
Može se naći u svim većim knjižarama, kao što se moće naručiti mejlom i preko Vibera (+381 61 628 1250)