FENG SHUI 2024 I KREATIVNOST

FENG SHUI 2024 I KREATIVNOST

Svake godine se izdvoji po jedna, ili više oblasti, koje mogu biti od značaja onima koji su u potrazi za inspiracijom i koji se bave idejama, i kreativnim stvarima. Nije neophodno da se ove oblasti fizički aktiviraju (fontana, na primer), zato što od njih možemo imati koristi i tako što ćemo tu boraviti.

Lokacije koje se izdvajaju u 2024., i koje nam mogu pomoći u edukaciji i kreativnim stvarima (između ostalog):

  1. ISTOK
  2. JUGOZAPAD
  3. SEVEROZAPAD
  4. SEVEROISTOK

U vezi istoka, to je odlična oblast za sve koji se bave edukacijom, umetnošću, naukom, istraživanjem, ili lečenjem. Ovo je odlična oblast i za pisce i sve koji su u potrazi za inspiracijom.

Dok je jugozapad oblast koja će vas motivisati, severoistok je lokacija koja može pomoći da ispoljimo svoje talente.

Što se tiče severozapada, ovo je prava oblast za one koji žele da sarađuju sa drugima na kreativnim projektima, kao i za one koji žele da završe započeto.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Ukoliko želite da učestvujete u Zoom seminaru „Feng Shui za 2024.“, možete se prijaviti slanjem mejla na fengshuicentar@hotmail.com

FENG SHUI ŠKOLA 1-4

BA ZI ŠKOLA 1-4

XUAN KONG DA GUA 1-2

DATE SELECTION 1-2

YI JING 1-2

GODIŠNJI FENG SHUI I BA ZI

——————————–

  • Svi kursevi su intenzivni.
  • Feng Shui + Ba Zi kurs (osnovni) ide dva puta godišnje (april, oktobar).
  • Godišnji kurs ide svakog decembra. 
  • Svi ostali kursevi se organizuju po potrebi.
  • Možete sami formirati svoju grupu, da ne biste čekali na termine.
  • Za određene kurseve, potrebno je predznanje.
Savladajte pravi Feng Shui, u teoriji i praksi, kroz ČETIRI NIVOA. Naučite najbolje načine da analizirate, poboljšate i aktivirate životne i poslovne prostore. Raščistite sumnje, steknite uvid u najbolja moguća rešenja koja zaista deluju i daju PRAVE rezultate, kako dugoročne (dom), tako i kratkoročne (kancelarija). Kroz intenzivni način studiranja, steknite autentično znanje i svoju DIPLOMU. Studiranje je u malim grupama (2-5 osoba).
Nove grupe se formiraju samo 2x godišnje.
Studirajte PRAVI Feng Shui u privatnim sesijama sa majstorom. Ovo je oblik studiranja gde ćete dobijate svo neophodno znanje, uz pomoć kojeg ćete moći svoju praksu da podignete na VIŠI NIVO. Savladajte pouzdane FORMULE za analizu i aktivaciju bilo kog prostora i steknite samopouzdanje u konsultovanju svih vrsta klijenata! Ovde dobijate NEPODELJENU PAŽNJU i fleksibilan način učenja. Možete proći sva ČETIRI NIVOA u privatnim studijama i steći ne samo ogromno znanje već i svoju DIPLOMU.