Feng Shui 2024 – dobro i loše

FENG SHUI 2024 – DOBRO I LOŠE

Povoljne oblasti u 2024. jesu: 

  • Severozapad
  • Jugozapad
  • Istok 

Feng Shui 2024 dobro i loše, ali i nešto između 

Oblasti koje se mogu koristiti, sa oprezom: 

  • Jug
  • Jugoistok
  • Sever  

 Gore pomenute oblasti su umereno povoljne, i mogu se koristiti, ali sa oprezom. 

Najnepovoljnija lokacija u 2024. godini jeste: 

Zapad. 

Da biste videli i neke druge oblasti koje se smatraju posebno povoljnim, pročitajte postove o posebnim lokacijama u 2024. 

U vezi sa lošim lokacijama, više informacija možete naći u postu o renoviranju u 2024., kao i u postu o oblastima koje ne treba aktivirati.

Za više informacija, pročitajte ostale postove za 2024., i skinite besplatni PDF “Feng Shui za 2024.”

Ukoliko želite da učestvujete u Zoom seminaru „Feng Shui za 2024.“, možete se prijaviti slanjem mejla na fengshuicentar@hotmail.com

Feng Shui knjiga

Feng Shui knjiga oblasti koje ne treba renovirati

“Feng Shui za sve: Osnove klasičnog Feng Shuija” jeste priručnik Feng Shuija koji uvek treba imati uz sebe. Saznajte direktno od majstora šta je pravi Feng Shui i koje su to metode koje zaista “rade” i daju odlične rezultate! Ovo nije knjiga koja nudi simbole i druge zamene za pravo znanje. “Feng Shui za sve” je  izvor pravih i proverenih informacija koje koriste najbolji majstori širom sveta. Althea je svoje bogato znanje i iskustvo pretočila u knjigu koja je sada dostupna svima!
Može se naći u svim većim knjižarama, a takođe se može naručiti mejlom ili na Viber +381 61 628 1250.
 

Feng Shui Kindle

(English)

NOVA KNJIGA NA AMAZONU
“Feng Shui for Beginners” je nova knjiga na Engleskom i prva u Kindle Feng Shui ediciji. Idealno štivo za sve koje zanima pravi Feng Shui i koji žele da obnove osnove. Knjiga sadrži 10 poglavlja i jedan kompletan Case Study. Da biste otišli direktno u Kindle prodavnicu, kliknite ovde.