Vaša Life Star u 2019.: Life Star 9

9
Pred Life Star 9 pojedincima je jedna uspešna godina.

2019. će im doneti vetar u leđa, a ljudi koje budu sretali će im rado pomoći i tako ubrzati njihovo napredovanje. Zbog priliva energije, oni će sada biti energični, aktivni i spremni da zasijaju, napreduju i rastu. Stoga, godina Svinje je za ove osobe pravo vreme da pokažu šta znaju – da bi za to eventualno dobili i priznanja.

U vezi sa zdravljem, 2019. će povoljno da se odrazi na njihovo raspoloženje, energiju i zadovoljstvo samim sobom. Ipak, poželjno je da Life Star 9 pojedinci sada obrate pažnju na to da dovoljno spavaju i odmaraju se, kao i da drže pritisak pod kontrolom (ukoliko imaju problema sa povišenim krvnim pritiskom).

Što se tiče romanse, prospekti su u 2019. dobri, zato što će njihov doživljaj sopstvene snage doprineti tome da budu privlačniji drugima.

U vezi sa njihovim finansijama, napredak je izvestan ukoliko primene svoje sposobnosti za rešavanje problema i ako budu spremni na razmenu pomoći, informacija i saveta. Šanse se sada same stvaraju, ali je i važno da oni budu aktivni i predusretljivi, što će im pomoći da budu na pravom mestu – u pravo vreme.

Feng Shui savet u vezi sa finansijama: Gledajte ka East ili Southeast dok radite, da bise poboljšali svoju finansijsku sreću.

Feng Shui savet u vezi sa romansom: Spavajte u West oblasti da biste poboljšali odnose.

  • Da izračunate svoju kartu u Ba Zi kalkulatoru, saznate više o vašem znaku dana rođenja u godini Svinje i utvrdite kakav je Feng Shui vašeg prostora u 2019., posetite naš sajt: https://feng-shui.in.rs
  • Da izračunate svoju Life Star, saberite zadnje dve cifre svoje godine rođenja, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Muškarci treba taj broj da oduzmu od 10, dok žene treba da dodaju 5. Svi rođeni između 1. januara i 4. februara, treba da uzmu prethodnu godinu za svoju godinu rođenja!