Vaša Life Star u 2019.: Life Star 8

8
Godina Svinje je u znaku prijateljstva i saradnje za Life Star 8 osobe.

Ova godina je značajna i zato što im donosi priliku da završe važne stvari i pronađu ispunjenje. Sveukupni razvoj događaja je povoljan, tako da će oni sada lakše moći da dobiju pomoć i podršku, kao i da pronađu ono što im je zaista važno.

U vezi sa zdravljem, 2019. je pravo vreme za Life Star 8 osobe da porade na svom zdravlju, posebno imunitetu i varenju, kao i da se pozabave mogućim hroničnim problemima.

U vezi sa njihovom karijerom i finansijama, 2019. je povoljna za novac i posebno će dobro raditi za one koji su spremni da se udruže sa drugima radi ostvarenja određenog cilja.

U vezi sa ljubavnim životom, vreme je povoljno za odnose i ljubav uopšte, posebno za muškarce.

Feng Shui savet u vezi sa finansijama: Da biste poboljšali svoju finansijsku sreću, okrenite sto tako da gledate ka West dok radite.

Feng Shui savet u vezi sa romansom: Spavajte u South prostora – da biste poboljšali odnose.

  • Da izračunate svoju kartu u Ba Zi kalkulatoru, saznate više o vašem znaku dana rođenja u godini Svinje i utvrdite kakav je Feng Shui vašeg prostora u 2019., posetite naš sajt: https://feng-shui.in.rs

 

  • Da izračunate svoju Life Star, saberite zadnje dve cifre svoje godine rođenja, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Muškarci treba taj broj da oduzmu od 10, dok žene treba da dodaju 5. Svi rođeni između 1. januara i 4. februara, treba da uzmu prethodnu godinu za svoju godinu rođenja!