Vaša Life Star u 2019.: Life Star 7

7
2019. je odlična godina za Life Star 7 osobe, u kojoj mogu dobiti priznanja za svoje kvalitete i sposobnosti.

U godini Svinje, njima će se pružiti prilika da pokažu šta znaju, i moći će da impresioniraju druge svojim sposobnostima. Zbog toga, vreme je da budu vredni i da aktivno rade na pronalaženju načina da primene svoje mnogobrojne talente – jer nema koristi od sedenja i čekanja da priznanja dođu sama!

Što se tiče njihovog zdravlja, ono je solidno, iako ipak ne treba da preteruju i iscrpljuju se.

U vezi sa ljubavnim životom, njihova sreća u 2019. je prosečna, ali su okolnosti povoljne za Life Star žene koje žele da zatrudne.

Najbolji prospekti u 2019. su u vezi sa njihovim finansijama. Šanse za zaradu i napredovanje su jake, a sveukupna atmosfera je posebno povoljna za one u kreativnim profesijama i medijima, kao i sve koji se bave marketingom i prodajom. Takođe, sve Life Star 7 osobe kojima je nedostajala inspiracija, sada mogu da se raduju – zato što je sušna sezona gotova. Kreativnost je na vrhuncu u 2019., i treba to iskoristiti da bi se napredovalo, da bi se stvorilo nešto vredno i-ili da bi se pronašao bolji posao.

Feng Shui savet u vezi sa novcem: Postavite sto u North svoje kancelarije – da poboljšate finansijsku sreću.

Feng Shui savet u vezi sa ljubavnim životom: Spavajte u North oblasti – da poboljšate svoj ljubavni život.

  • Da izračunate svoju kartu u Ba Zi kalkulatoru, saznate više o vašem znaku dana rođenja u godini Svinje i utvrdite kakav je Feng Shui vašeg prostora u 2019., posetite naš sajt: https://feng-shui.in.rs
  • Da izračunate svoju Life Star, saberite zadnje dve cifre svoje godine rođenja, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Muškarci treba taj broj da oduzmu od 10, dok žene treba da dodaju 5. Svi rođeni između 1. januara i 4. februara, treba da uzmu prethodnu godinu za svoju godinu rođenja!