Vaša Life Star u 2019.: Life Star 6

6-min

Godina Svinje donosi više dinamike u život Life Star 6 osoba, te će oni tako imati jednu veoma aktivnu godinu, u kojoj će biti zauzeti hendlovanjem mnogobrojnih dešavanja.

2019. takođe dolazi sa više pritisaka i stresom, koji neće biti rezultat samo spoljašnjih događaja, već i posledica ambicije i visokih standarda ovih osoba. Ukoliko budu želeli da izađu na kraj sa svim događajima i zadrže kontrolu, Life Star 6 individue će morati da budu vrlo fleksibilne i spremne na promene u zadnji čas.

Vezano za zdravlje, Life Star 6 osobe mogu imati problema sa glavoboljom, spavanjem i-ili pritiskom (posebno muškarci). 2019. je za njih idealno vreme da se primene samo-disciplinu, radi ostvarenja zdravijeg načina života.

Što se tiče romanse, ljubavna sreća je prosečna za muškarce, ali je zato odlična za žene. Stoga, slobodne Life Star 6 ženske osobe treba više da izlaze, zato što sada lakše mogu da pronađu pravu osobu.

Njihovi prospekti u vezi sa karijerom i finansijama su dobri, a poboljšanja su vrlo izvesna. Iako mogu dobiti priznanja za svoj rad i trud, ove osobe ipak čekaju ozbiljne obaveze i visoka očekivanja nadređenih.

Feng Shui savet u vezi sa finansijama: Premestite sto u sever, da biste poboljšali finansijsku sreću.

Feng Shui savet u vezi sa ljubavnim životom: Spavajte u severu da biste poboljšali ljubavni život.

  • Da izračunate svoju kartu u Ba Zi kalkulatoru, saznate više o vašem znaku dana rođenja u godini Svinje i utvrdite kakav je Feng Shui vašeg prostora u 2019., posetite naš sajt: https://feng-shui.in.rs
  • Da izračunate svoju Life Star, saberite zadnje dve cifre svoje godine rođenja, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Muškarci treba taj broj da oduzmu od 10, dok žene treba da dodaju 5. Svi rođeni između 1. januara i 4. februara, treba da uzmu prethodnu godinu za svoju godinu rođenja!