Vaša Life Star u 2019.: Life Star 5

5-min

Sveukupni razvoj događaja u 2019. je povoljan za Life Star 5 ljude, i oni mogu očekivati podršku i pomoć u vezi sa sopstvenim poduhvatima, kao i dobru finansijsku sreću.

Vezano za zdravlje, premda mogu patiti od digestivnih problema, njihovo zdravlje će ipak biti stabilno.

Što se tiče njihovog ljubavnog života, stvari će se kretati oko proseka. Premda su vrata za romansu otvorena, sveukupna atmosfera u 2019. je mnogo povoljnija za prijateljstva – nego za ljubavne odnose.

Što se tiče njihovih finansija, Life Star 5 osobe mogu očekivati odličnu finansijsku sreću. Ipak, da bi došli do rezultata koje očekuju, potrebno je da budu fokusirani i – da rade vredno…

Feng Shui savet u vezi sa finansijama: Okrenite sto ka Northwest (ne NW3), da biste poboljšali finansijsku sreću. Ukoliko imate svoj biznis, sedite u Northeast 3.

Feng Shui savet u vezi ljubavi: Spavajte u Northeast, da biste poboljšali romantičnu sreću.

  • Da izračunate svoju kartu u Ba Zi kalkulatoru, saznate više o vašem znaku dana rođenja u godini Svinje i utvrdite kakav je Feng Shui vašeg prostora u 2019., posetite naš sajt: https://feng-shui.in.rs
  • Da izračunate svoju Life Star, saberite zadnje dve cifre svoje godine rođenja, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Muškarci treba taj broj da oduzmu od 10, dok žene treba da dodaju 5. Svi rođeni između 1. januara i 4. februara, treba da uzmu prethodnu godinu za svoju godinu rođenja!