Vaša Life Star u 2019.: Life Star 3

3-min

Za Life Star 3 osobe, 2019. će doneti dosta pritiska i obaveza.

Ipak, ovo je i dobro vreme za njih da pokažu svoje sposobnosti i da se posvete ostvarenju željenih ciljeva. Njihove ambicije će porasti i oni sada lakše mogu postati autoriteti u svom polju u poboljšati svoj status. Ipak, da bi sve to ostvarili, neophodan je veliki napor i vredni rad, kao i sposobnost da se izađe na kraj sa pritiscima, stresom i dodatnim obavezama.

U vezi sa zdravljem, Life Star 3 osobe u 2019. mogu biti nervoznije nego inače. Zbog pojačane napetosti, mogu imati problema sa glavoboljama i varenjem, pa im se preporučuje da obavezno nađu neki način da se relaksiraju (masaža, spa, plivanje, joga…).

Što se tiče romanse, ljubavna sreća je bolja za žene, pa slobodne Life Star 3 devojke i žene svakako treba više da izlaze.

U vezi finansija, prospekti su dobri, ali će LS 3 osobe morati da rade naporno – da bi ostvarili svoje ciljeve. Treba da imaju na umu i to da radno okruženje ove godine neće biti previše podržavajuće, i da su veoma mogući nesporazumi i konflikti sa mlađim saradnicima ili šefovima.

Feng Shui savet u vezi sa finansijama: Da biste poboljšali svoju finansijsku sreću, gledajte ka Northeast dok radite.

Feng Shui savet u vezi sa romansom: Da poboljšate romantičnu sreću, spavajte u Southeast.

  • Da izračunate svoju kartu u Ba Zi kalkulatoru, saznate više o vašem znaku dana rođenja u godini Svinje i utvrdite kakav je Feng Shui vašeg prostora u 2019., posetite naš sajt: https://feng-shui.in.rs
  • Da izračunate svoju Life Star, saberite zadnje dve cifre svoje godine rođenja, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Muškarci treba taj broj da oduzmu od 10, dok žene treba da dodaju 5. Svi rođeni između 1. januara i 4. februara, treba da uzmu prethodnu godinu za svoju godinu rođenja!