Vaša Life Star u 2019.: Life Star 1

1-min

Godina Svinje donosi mnoge dobre vesti za Life Star 1 osobe.

Prva je da će 2019. pozitivno uticati na njihov ljubavni život, što je odlična vest za sve koji su u potrazi za ljubavlju i romansom. Sa obzirom na to da će se Life Star 1 osobe ove godine osećati dobro u svojoj koži, to će takođe da utiče i na to da budu mnogo privlačniji drugima, zbog čega im neće nedostajati prilika za druženje i romansu. U skladu sa tim, Life Star 1 osobe treba da iskoriste priliku koju im pruža ova godina, te da više izlaze, druže se i stiču nove kontakte, dok slobodni mogu više i da – flertuju, zaljubljuju se… Oni koji su u stabilnoj vezi ili braku će biti romantičniji i  više će uživati u svojoj vezi.

  2019. će doneti i talas kreativnosti Life Star 1 osobama, što će biti veoma povoljno za pisce, dizajnere, arhitekte, umetnike kao i sve kojima je potreba inspiracija. Plus, godina Svinje će probuditi interes Life Star 1 osoba za znanje i edukaciju, tako da će mnogi poželeti da ovladaju novim veštinama, da se specijalizuju ili završe svoju disertaciju…

  Savet za Life Star 1 osobe u vezi sa tim kako da uzmu maksimum za sebe iz 2019. godine jeste da rade na svom usavršavanju i obrazovanju, kao i da se više druže i komuniciraju sa drugima. Njihove šanse za finansijski i napredak uopšte upravo i dolaze kroz edukaciju, usavršavanje i komuniciranje sa drugima.

  Feng Shui savet u vezi novca: Gledajte ka NW dok radite, da biste poboljšali svoju finansijsku sreću.
          Savet u vezi sa ljubavnim životom: Spavajte u North – da biste poboljšali svoj ljubavni život.

  • Da izračunate svoju kartu u Ba Zi kalkulatoru, saznate više o vašem znaku dana rođenja u godini Svinje i utvrdite kakav je Feng Shui vašeg prostora u 2019., posetite naš sajt: https://feng-shui.in.rs
  • Da izračunate svoju Life Star, saberite zadnje dve cifre svoje godine rođenja, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Muškarci treba taj broj da oduzmu od 10, dok žene treba da dodaju 5. Svi rođeni između 1. januara i 4. februara, treba da uzmu prethodnu godinu za svoju godinu rođenja!