Vaš Feng Shui u 2019. godini (9): SEVER

Sever

# 4: Cvet romanse

Nakon jedne zahtevne godine (2018.) sa puno oscilacija, one koji žive u prostorima gde se ulaz nalazi u severu, očekuje jedna mnogo bolja godina! Za razliku od godine Psa koja je donosila ograničenja i prepreke, godina Svinje donosi mogućnosti da se bude više sa drugima, kao i da se putuje i/ili promeni prebivalište – ukoliko je to ono što nas zanima.

Tokom 2019., sever je pod uticajem tzv. Cveta romanse, što poboljšava ne samo društveni život (druženja, izlasci), već i – ljubavni. Upravo zbog poslednjeg, oni koji zaista žele da poboljšaju svoj ljubavni život, upoznaju nekog novog ili unesu više romantike u postojeću vezu, mogu da spavaju u severu prostora – ili da svoj krevet prebace u sever spavaće sobe. Spavanje u severu je povoljno i za parove koji žele da vrate leptiriće u svoju vezu.

Pošto je energija u severu takođe pogodna za edukaciju i samo-usavršavanje, studenti, profesori, istraživači, pisci i svi koji su u potrazi sa inspiracijom i kreativnošću, treba da premeste svoj radni sto u sever prostora – ili svoje radne sobe ili office-a.

  • Sever 2 je lokacija u kojoj tokom 2019. boravi zvezda Tai Yang; da biste se povezali sa ovom zvezdom, poboljšali svoju energiju, optimizam i bili aktivniji, spavajte u severu 2 (lokacija) ili tu radite i provodite vreme!