Vaš Feng Shui u 2019. godini (8): SEVEROISTOK

Severoistok

# 2: Nekretnine i zdravlje

Oni koji žive u prostorima gde se ulazna vrata nalaze u severoistoku, tokom 2019. mogu očekivati dosta dobrih vesti, koje ipak dolaze uz jedno upozorenje. Dobra vest je da će #2, koja je od pre nekoliko godina počela da menja svoju prirodu, pozitivno uticati na odnose i uopšte komuniciranje sa drugima, te da će omogućiti onima koji žive u severoistočnim prostorima da lakše pronađu podršku i pomoć.

#2 će pozitivno uticati na društveni život onih koji žive u severoistočnim nekretninama, te će oni imati više prilika da izlaze, druže se i zabavljaju. Takođe, oni koji žive u drugim prostorima (gde vrata nisu u severoistoku) mogu boraviti više u ovoj oblasti – da bi se povezali sa ovim energijama. Ipak, pošto je #2 poznata i kao zvezda bolesti, potrebno je da oni koji koriste severoistok – budu zdravi i jaki!

Loša vest u vezi sa ovom oblasti je da starije osobe, trudnice i svi osetljivog zdravlja treba da izbegavaju spavanje i svakodnevni duži boravak u severoistoku. Takođe, oni koji spavaju u severoistoku, treba da obrate pažnju na svoje zdravlje tokom 2019., i da se eventualno premeste u drugu oblast – ukoliko primete pogoršanje simptoma ili smanjenje imuniteta. Rođeni u godini, mesecu, danu ili satu Psa (potražite besplatni Ba Zi kalkulator na webu: https://feng-shui-in.rs ili https://altheachineseastrology.com ) svakako treba da izbegavaju spavanje u severoistoku u godini Svinje…

Što se tiče finansija i biznisa, severoistok je fantastična oblast za sve koji se bave nekretninama – ili koji žele da prodaju ili kupe životni ili poslovni prostor (odlično za investitore, takođe). Premeštanje kancelarije u severoistok ili radnog stola u severoistok kancelarije je takođe odlična ideja i za one koji žele da pronađu saradnike i partnere u svojim poslovnim poduhvatima.

* Tokom 2019., u severoistoku 3 boravi vrlo povoljna zvezda Tai Yin. Da biste imali koristi od ove zvezde koja odlično utiče na biznis i odnose sa drugima (posebno je značajna za preduzetnike), premestite svoj krevet, omiljenu fotelju ili radni sto u severoistok 3!