Vaš Feng Shui u 2019. godini (7): ISTOK

Istok

# 6: Snaga, obaveze i konflikti

Oni koji žive ili rade u prostorima gde se ulaz nalazi u istoku, mogu očekivati aktivnu godinu sa više obaveza i odgovornosti. Ipak, pošto dobroćudna #6 u istoku nije na svojoj teritoriji, u ovom prostoru se može očekivati i više napetosti i mogućih konflikata – posebno između starijih i mlađih muškaraca.

Što se tiče veza i ljubavi, istok je u 2019. povoljan za žene koje traže partnera; one mogu poboljšati šanse za vezu ukoliko svoj krevet prebace u istok prostora – ili spavaće sobe.

U poslovnom prostoru gde je ulaz u istoku, 2019. će pružiti prilike za zaradu i profit, ali će i uneti napetost u radnu atmosferu, jačajući tenziju između šefa/vlasnika i zaposlenih. Sa druge strane, istok je kao lokacija povoljan za šefove i sve one koji žele više kontrole i odgovornosti u poslu koji obavljaju, zbog čega je za sve njih dobra ideja da svoj radni sto premeste u istok prostora – ili sopstvene kancelarije. Istok je i odličan pravac za sve koji žele veći autoritet u svojoj profesiji; oni mogu da postave radni sto tako da gledaju ka istoku – ali samo u skladu sa svojom Life Gua.