Vaš Feng Shui u 2019. godini (5): JUG

Jug

# 3: Podrška i ekspanzija

Ukoliko se ulazna vrata u vaš prostor nalaze u jugu, tada možete očekivati ne samo jednu veoma aktivnu – već i vrlo uspešnu godinu!

Premda je priroda #3 snažna i uobičajeno daje konflikte i probleme, njene negativne strane su ove godine pod kontrolom, tako da ona sada ukućanima može doneti dosta dobrog. Ukoliko su vam potrebni energija, podrška i entuzijazam i ako razmišljate o poslovnoj ekspanziji – tada jug može biti prava oblast za vas.

Zbog svega rečenog, jug u 2019. postaje idealna lokacija za one koji žele aktivan život i više energije i snage. Oni se mogu povezati sa ovim izvorom tako što će provoditi više vremena u ovoj oblasti – gde mogu spavati, čitati knjige, gledati TV ili raditi na svom laptop-u. Ipak, ukoliko je neko veoma nervozan i pod velikim stresom, i ako ima problema sa spavanjem, tada je bolje da se ne spava u jugu, već da se krevet premesti u neku mirniju oblast, poput severa.

Što se tiče posla i finansija, ukoliko vašem biznisu treba vidljivost i ukoliko radite sa medijima ili socijalnim mrežama, tada definitivno razmotrite premeštanje radnog stola u jug! Da biste podigli svoju efikasnost i pokrenuli posao sa mrtve tačke, smestite se u jug prostora, odaberite svoj lični najbolji pravac – i vežite se pre poletanja!

Tokom 2019., jug je takođe idealna lokacija za umetnike, studente i sve u potrazi za inspiracijom, podrškom i vođstvom.

  • Jug 2 je lokacija u kojoj tokom 2019. boravi zvezda Long De; da biste se povezali sa ovom energijom i poboljšali svoju sreću, premestite svoju omiljenu fotelju ili radni sto baš u – jug 2!