Vaš Feng Shui u 2019. godini (11): ZAPAD

Zapad

# 1: Pokret i kreativnost

Ukoliko živite u prostoru gde se ulaz nalazi u zapadu, pred vama je jedna aktivna godina. Ako ste razmišljali o putovanjima i/ili prodaji stana i preseljenju – ova godina takođe može biti pravo vreme za to.

Pošto je zapad ove godine i izvor inspiracije i ideja, svi koji žele da se povežu sa tim energijama treba da provode više vremena u zapadu tokom 2019. Stoga, pisci, novinari, marketari i oni koji žele da budu još kreativniji, treba da razmotre prebacivanje radnog stola u zapad prostora – ili svoje kancelarije.  Takođe, ukoliko želite da pokažete svoje talente i sposobnosti i zasijate u svojoj profesiji, tada provođenje vremena u zapadu zaista može da pomogne vašoj afirmaciji (takođe pogoduje svima koji žele da prošire svoju delatnost na inostranstvo).

Što se tiče spavanja u ovoj oblasti, zapad je u 2019. idealna oblast za one koji žele decu; da bi se povezalo sa ovom energijom, dobro je spavati u zapadu – ili pomeriti krevet u zapadni deo spavaće sobe.

*Pre nego što se odlučite da koristite zapad, treba da znate da je zapad 2 najnepovoljnija od tri oblasti zapada, te da je sedište San Sha u 2019 (nije za renoviranje). Zato, oni koji žive u prostorima gde se ulaz nalazi u zapadu 2, mogu osetiti ne samo blagotvorno dejstvo #1, već takođe i nepovoljno delovanje San Sha.