Tri tipa u Ba Zi – tri po svemu različite ličnosti!

Tri tipa u Ba ZI, tri tipa ličnosti  su: Growth Stars, poznati i kao Zvezde rasta ili Zvezde putovanja, Peach Blossoms ili Cvetovi romanse i Storages ili Skladišta.

peach-blossom

peach-blossom

Dan rođenja određuje tri tipa ličnosti

Ukoliko ste rođeni u danima Tigra, Svinje, Majmuna ili Zmije, onda je vaš bazični tip ličnosti Zvezda rasta. Ovo znači da ste radoznali, kreativni, mladi duhom i uvek raspoloženi za nove stvari i avanture.

Vas ne drži mesto i ne volite rutinu, a u životu vam bolje ide kada ste u pokretu i kada putujete

Sa obzirom na to da je ova zvezda poznata i kao Traveling Star, ona vas čini mobilnim i spremnim za promene i putovanja.

Ukoliko ste rođeni u danima Zeca, Pacova, Petla ili Konja, vaša bazična ličnost spada u kategoriju tzv. Cvetova Romanse. To znači da ste osoba koja mora da bude zaljubljena i kod koje dosta toga u životu zavisi od ljubavi i kvaliteta veze.

Za vas je važno da budete u odnosu, jer vam je prirodno da budete sa drugima, kao i da stalno komunicirate

Vi želite da se dopadnete, te su stoga izgled, pojava i način na koji se predstavljate za vas veoma važni, zbog čega ste spremni da im posvetite odgovarajuću pažnju.

Ukoliko ste rođeni u danima Zmaja, Koze, Psa ili Bivola, vaša bazična ličnost spada u kategoriju Skladišta. Skladišta čine ljude ozbiljnim i uzdržanim, ali isto tako i realnim, vrednim i praktičnim.

Ovo su složene ličnosti koje nije lako upoznati ali koji su takođe i odani, strpljivi i postojani

Njihova mana je da sporo odlučuju, te da ne vole da ih se požuruje, već da preferiraju da prate svoj ritam, ma kako on bio spor. Oni takođe vole da sakupljaju sve i svašta, počevši od imovine i stvari, pa do emocija i sećanja. Pripadnici ove grupe se teško oslobađaju tereta i svega što ih opterećuje.

Upoznajte i Self i tipove ličnosti u Ba Zi!