Ba Zi kursevi – postanite ekspert za Kinesku astrologiju

Ba-Zi-skola
 

Postanite istinski Life ili Business savetnik kroz 4 nivoa škole Ba Zi Kineske astrologije (od uvodnog do mastery)!

Ova škola može da koristi ne samo onima koji žele da postanu poznati po svojim savetodavnim umećima, već i svima koji žele da dodaju jednu izuzetnu metodu dijagnostike svojoj karijeri i biznisu (terapeuti, savetnici, HR ljudi, svi koji rade sa ljudima, i sl.). Tokom edukacije, sazanaćete više i o radu sa klijentima, kao što ćete savladati i različite tehnike konsultovanja.

 
Ba Zi kursevi

Kineska astrologija Ba Zi se zasniva na dubokoj i neraskidivoj vezi čoveka sa prirodom i ciklusima. U Althea-inoj školi, dodirnućete samu osnovu života i bolje ćete razumeti životne tokove pojedinca, promenu okolnosti i/ili sreće, aktivaciju postojećih obrazaca i dolazak nekih potpuno novih iskustava!

Za vreme jednogodišnjih studija, kroz četiri nivoa, doživećete i vašu ličnu transformaciju i rekonektovaćete se sa životnim ritmovima što će ubrzati vaš rast i razvoj i povećati svesnost. Nasleđeni obrasci, životne strukture, klima, načini za balansiranje ekstrema, tajming… samo su neke od izuzetno zanimljivih tema koje ćete proći tokom edukacije. Naravno, stečeno znanje će vam omogućiti da analizirate Ba Zi karte sa sigurnošću, kao i da vodite klijente prema stvaranju i korišćenju prilika i donošenju najboljih odluka u određenom vremenskom intervalu.

Nakon završetka studija, moći ćete da se specijalizujete (u skladu sa vašom sopstvenom kartom) u određenu oblast: zdravlje, ljubavne odnose ili savetovanje poslovnih ljudi.

Prijavite se na uvodni Ba Zi i Feng Shui kurs, posaljite mejl na fengshuicentar@hotmail.com