Pas u 2019. (12)

Koji je Kineski astrološki znak vašeg dana rođenja? Da biste shvatili kako će godina Svinje da utiče na vas, potrebno je da izračunate vašu Ba Zi astrološku kartu i pronađete znak svog dana rođenja. Za sve ostale informacije, pročitajte prvi post u ovom serijalu: O Kineskoj astrologiji (1)

Pas u 2019. (12)

Dog

Zbog manjka pozitivnih zvezdi u njihovom znaku, sreća Psa će biti prosečna u godini Svinje.

Ovo će se takođe odraziti i na njihovu energiju i raspoloženje, pa rođeni u danu Psa mogu osećati nedostatak energije i entuzijazma – kao što se povremeno mogu osetiti i izolovano i usamljeno. Ipak, umesto da samuju, za njih je korisnije da učine napor ka tome da provode više vremena u društvu prijatelja, kao i da budu fizički aktivni. Imati dobru volju i pozitivan stav je sada veoma važno, zato što upravo to može biti odlučujući faktor koji će doneti poboljšanja.

Premda im ljubavna sreća nije previše jaka, rođeni u danu Psa će ipak imati prilike da izlaze i uživaju u vezi, posebno ako imaju Pacova ili Zeca u nekoj od četiri kolone svojih Ba Zi. Od svih pet Pasa, Wu Xu, Zemljani Pas će imati najbolju ljubavnu sreću u 2019., te će neki pojedinci rođeni u ovom danu razmatrati i sklapanje braka. Godina Svinje će imati povoljan efekat i na ljubavni život Jia Xu žena (rođeni u danu Drvenog Psa), koje će lakše moći da pronađu odgovarajući osobu i sreću u odnosima.

U vezi njihovog posla i finansija, rođeni u danu Psa će morati da učine dodatni napor ne bi li ostali u igri, dok će izuzetni rezultati zahtevati još više napora (osim ukoliko u svojoj Ba Zi karti imaju Konja, Tigra ili Pacova, u kom slučaju će ostvarenje uspeha biti mnogo lakše).

Ono što zaista traži njihovu pažnju u 2019. je zdravlje, koje će biti osetljivo. Pošto će biti skloniji probavnim problemima, sada je važno da obrate više pažnje na ishranu i da možda i zatraže profesionalno mišljenje u vezi sa tim. Za njihovo zdravlje u godini Svinje je takođe važno da budu fizički aktivni.

Rođeni u godini Psa: Ljudi iz okruženja neće pokazivati mnogo interesovanja za vaše poduhvate.

Rođeni u mesecu Psa:  Poslovni prospekti su prosečni, pa sada nije pravo vreme za velike projekte (bolje je držati se onoga što već postoji i razrađeno je).

Rođeni u danu Psa: Ljubavna sreća je prosečna, ali još uvek povoljna za rođene u danu Jia Xu, Drvenog Psa.

Rođeni u satu Psa: Vaša deca trebaju vašu podršku i ohrabrenje ove godine. Obratite pažnju na njihovo zdravlje.