Pacov u 2019. (14)

Koji je Kineski astrološki znak vašeg dana rođenja? Da biste shvatili kako će godina Svinje da utiče na vas, potrebno je da izračunate vašu Ba Zi astrološku kartu i pronađete znak svog dana rođenja. Za sve ostale informacije, pročitajte prvi post u ovom serijalu: O Kineskoj astrologiji (1)

Pacov u 2019. (14)

Rat

Godina Svinje donosi dosta povoljnih vesti za Pacove.

Pozitivne zvezde u ovom znaku omogućavaju sveukupni povoljan razvoj događaja rođenima u danu Pacova, a što se tiče biznisa, najveću dobrobit će imati oni u marketingu i pretežno muškim profesijama. U znaku Pacova tokom 2019. boravi i zvezda Nobleman, koja će Pacovima takođe omogućiti da lakše dođu do prave informacije i dobiju praktičnu pomoć od drugih (učitelji, mentori, i sl.).

U vezi posla i finansija, godina Svinje je povoljno vreme za umrežavanje i sticanje novih kontakata, kao i za prezentacije i brendiranje sopstvenog imena ili proizvoda. Atmosfera je takođe pogodna za pokretanje novog biznisa i ekspanziju postojećeg, što je posebno naglašeno ukoliko u Ba Zi karti postoje i Tigar ili Majmun.

U 2019., šarm i privlačnost Pacova dobijaju na snazi, i premda godina donosi i konfliktne situacije, okolnosti za uživanje u ljubavi su ipak na njihovoj strani. Godina Svinje donosi intenzivan društveni život i povoljno utiče na ljubavni život Pacova – posebno onih koji tragaju za romansom. Sa druge strane Pacovi koji su u ozbiljnoj vezi treba da budu oprezni, da ne bi sami sebi napravili probleme…

Rođeni u godini Pacova: Ljudi koje srećete u svakodnevnom životu su sada mnogo otvoreniji i spremniji da pomognu, posebno muškarci.

Rođeni u mesecu Pacova: Godina Svinje donosi nove poslovne šanse.

Rođeni u danu Pacova: Pacov se oseća odlično u svojoj koži i raspoložen je za ljubav i uživanje.

Rođeni u satu Pacova: Sada je pravo vreme da se krene ka ostvarenju sopstvenih snova.