O meni

altheaDobro došli! 

 

Ja sam Althea S.T., full time konsultant i edukator, a moje stručne oblasti su klasični Feng Shui, Ba Zi, Ze Ri i Xuan Kong Da Gua. 

Autor sam desetak knjiga i mnogobrojnih tekstova, feljtona i  specijalnih dodataka popularnim magazinima.

O meni treba da znate da sam Feng Shui, Ba Zi, Ze Ri, Yi Jing i Xuan Kong Da Gua ozbiljno studirala u Maleziji, Londonu, Vegasu i Indiji. Posedujem sve sertifikate MA iz Kuala Lumpura, signed by Joey Yap. 

Studirala sam i sa drugim majstorima i od svih sam puno naučila. Ne samo o Feng Shuiju, Ba Ziju, već i o mnogim drugim stvarima, a najviše o – životu.

 

Na pravom ste mestu punom korisnih i zanimljivih informacija!

Ako želite ozbiljno da studirate klasični Feng Shui, Ba Zi (Four Pillars), Date Selection, Yi Jing ili Xuan Kong Da Gua, ili vam je potrebna autentična Feng Shui ili Ba Zi konsultacija, svakako ste na pravom mestu.

Preporučujem da istražite Ba Zi i Feng Shui kalkulatore i Yi Jing fortune cookies

Jedino što vas trenutno deli od onoga što vam je potrebno – jeste da pošaljete mejl : fengshuicentar@hotmail.com , sa osnovnim informacijama o objektu i/ili datum rođenja za Ba Zi konsultaciju.

Možete i da me pozovete na telefon: 061- 628 -1250 od 12 do 17h radnim danima.  Treba da znate da vam najverovatnije neću odmah dati informacije koje su vam potrebne, zato što sve upite razmatram jednom nedeljno, kada na njih odgovaram mejlom.

Isto tako treba da znate o meni,  da sam veoma ozbiljna i praktična osoba koja teži sistemskim rešenjima, a na osnovu informacija dobijenih preciznim merenjima i kalkulacijama.

Informacije o vama i vašem prostoru neću nikada zloupotrebiti, zato što držim do diskrecije i poverenja koje smatram važnim elementima svakog dugoročnog odnosa i međusobnog poštovanja.

Ukoliko želite da čitate o Feng Shuiju i Ba Zi na engleskom jeziku, posetite moj websajt www.altheafengshui.com

Kratka, ali važna napomena!

Molim vas, nemojte me zvati zbog tuja, boja, slika ili žabe. Nemojte trošiti moje i svoje vreme na pokušaje da proverite sa mnom nešto što ste čuli od nekog drugog, ili zato što hoćete da ‘’sredite jednu sobu’’ – zato što ja tako ne radim!

Ako hoćete sami da se bavite Feng Shuijem, na raspolaganju su vam mnogi tekstovi koje sam napisala, kao i više knjiga (možete ih naručiti putem mejla ili sms porukom na gore pomenuti broj telefona).

 

Vaša Althea!