Majmun u 2019. (10)

Koji je Kineski astrološki znak vašeg dana rođenja? Da biste shvatili kako će godina Svinje da utiče na vas, potrebno je da izračunate vašu Ba Zi astrološku kartu i pronađete znak svog dana rođenja. Za sve ostale informacije, pročitajte prvi post u ovom serijalu: O Kineskoj astrologiji (1)

Majmun u 2019. (10)

Monkey

Sreća Majmuna će u 2019. biti veoma dobra, premda će razvoj događaja biti nestabilan, zbog uticaja tzv. Povreda.

Dobra vest je da će jedna konkretna zvezda – Fu De – omogućiti rođenima u danima Majmuna da se osećaju bolje u vezi sebe samih kao i da lakše pronađu ispunjenje. Jedna druga zvezda će povoljno uticati na njihovu sreću u nekretninama, što je posebno važno za one koji su u tom biznisu.

Među svim povoljnim zvezdama u ovom znaku, jedna je posebno značajna, a poznata je kao Nobleman. Ona će rođenima u danu Majmuna omogućiti da lakše dođu do prave informacije, poštenih učitelja i velikodušnih mentora. Ona će posebno povoljno uticati na žene, kojima može doneti i druge dobrobiti, poput poboljšanog socijalnog statusa i boljeg razvoja događaja uopšte.

Ipak, godina Svinje donosi i Povredu, pa stoga neće baš sve da se odvija lako i bez napora. Problemi koje Povreda donosi se pojavljuju iznenada, pa rođeni u danu Majmuna treba da obrate pažnju na posledice sopstvenih akcija, kao što treba da budu spremni na neočekivani razvoj događaja. U skladu sa rečenim, važno je da oni ove godine povedu računa o tome da sve važno stave na papir, posebno u vezi sa biznisom.

Rođeni u godini Majmuna: Lako ćete osvajati simpatije ljudi u okruženju. Ipak, ne uzimajte obećanja zdravo za gotovo.

Rođeni u mesecu Majmuna: Povoljno za karijeru, posebno za one koji rade sa nekretninama i u pretežno ženskim profesijama.

Rođeni u danu Majmuna: Osećaćete se dobro i želećete da više uživate u  životu.

Rođeni u satu Majmuna: Deca se mogu olenjiti.