Ljubav, veze i odnosi u Ba Zi

Pronađite, uz pomoć tabele u ovom tekstu, Peach Blossom Star, poznatu i kao Cvet Romanse i videćete kako ova zvezda utiče na vašu ljubav, veze i odnose u Ba Zi.

Ljubav

 

Zvezda koja privlači ljubav

Peach Blossom Star pozitivno utiče na izgled i privlačnost, pa tako i na emotivni i seksualni život. Ova zvezda ljude čini simpatičnim i dragim, a kada je aktivna i jaka, lakše možete da postanete popularni.

Igra važnu ulogu i u biznisu, i od velike koristi je svuda gde se radi sa ljudima. Prodavac koji ima jaku Peach Blossom Star će lakše prodati svoj proizvod.

Na ličnom planu, Peach Blossom Star je značajna i zbog toga što doprinosi vašim talentima i podstiče kreativnost!

Od velike pomoći je i kada su u pitanju poslovi koji uključuju networking, javne nastupe i prezentacije.

Zaljubljenost

Kada u vašim Ba Zi postoji jedna od četiri Peach Blossom Stars (Petao, Zec, Konj i Pacov), vaši odnosi postaju intenzivniji, a mogućnosti da ostvarite zadovoljavajuću vezu – rastu.

Još bolja opcija je kada imate ličnu Peach Blossom Star, zato što će vas ona ne samo učiniti privlačnijim, već će i znatno poboljšati vašu sreću u ljubavi.

Lična Peach Blossom Star takođe može da uđe u vaš život tokom pojedinih desetogodišnjih ciklusa sreće (Luck Pillars), što može da intenzivira vaš društveni život, kao što može da poboljša sreću u ljubavi i donese nove mogućnosti za ljubav, srećnu vezu ili brak.

Takođe, ona povoljno utiče na vaš izgled i utisak koji ostavljate na druge, a posebno na suprotni (ili isti) pol.

Ipak, nije dovoljno samo imati ličnu Peach Blossom Star u Ba Zi, već treba analizirati i njen kvalitet

Kada se ova zvezda nalazi u tzv. prosperitetnoj fazi, tada odlično utiče na izgled i društveni život. Njena pozicija u kolonama takođe ima značaja, a kada se nalazi u kolonama godine i meseca (spoljašnji aspekti ličnosti), osoba je popularna i rado viđen gost na raznim dešavanjima.

Iako bi ovde neko mogao da pomisli da je poželjno imati više Peach Blossom Stars u Ba Zi, to ipak nije slučaj. Radi se o tome da više ovih zvezdi može da napravi haos od ljubavnog života, donoseći beznačajne, neispunjavajuće i često – komplikovane veze.

ljubav

 Kako pronaći ličnu Peach Blossom Star?

U Ba Zi, postoji grupa Grana koje spadaju u kategoriju Peach Blossom Stars, a to su Grane sa čistom Elementarnom energijom: Pacov, Zec, Konj i Petao.

Jedna od ovih zvezdi je i vaša lična Peach Blossom Star, a da biste je pronašli, potrebno je da znate svoj dan rođenja.

Tabela za pronalaženje Peach Blossom Star:

Dan rođenja 

lična Peach Blossom Star

Tigar, Konj, Pas

Zec

Majmun, Pacov, Zmaj

Petao

Zmija, Petao, Bivo

Konj

Svinja, Zec, Koza

Pacov

 

* Da biste izračunali svoje Ba Zi, potrebno je da znate svoj datum rođenja, koji ćete uneti u kalkulator na strani: https://feng-shui.in.rs/ba-zi-calculator/

Uskoro očekujte nove postove, o tome kako se analiziraju zdravlje i novac u Ba Zi!