Life Star u 2019.: Life Star 2

2

Za Life Star 2 osobe, 2019. donosi važne lekcije u vezi sa komuniciranjem i pronalaženjem načina da se bude sa drugima.

Sa obzirom na to da 2019. može doneti i neke nesporazume, Life Star 2 osobe treba da povedu računa o tome da komuniciraju jasno i da uvek provere da li su dobro razumeli druge. Ovo je važno, zato što im upravo njihova sopstvena očekivanja mogu doneti razočaranja, i zato što je uvek bolje pitati nego nagađati šta drugi misle i šta im je potrebno.

U vezi sa zdravljem, vreme je da se LS 2 osobe pozabave svojim imunitetom i odmorom. Sve sredovečne i starije ženske osobe još treba i da obrate pažnju na svoje hronične probleme ove godine, jer sada nije dobro da ih zapuste.

Što se tiče njihovog ljubavnog života, u 2019. oni mogu mnogo lakše da se osete odbačeno ili zapostavljeno. Očekivanja od partnera mogu biti prevelika, pa on može da se oseti nesposobnim da ih ispuni.

U vezi finansija, godina Svinje donosi prepreke, pa napredak neće biti jednostavan. Sada je mnogo sigurnije da se troši umereno i da se izbegavaju velike investicije.

Feng Shui savet u vezi sa novcem: Gledajte ka West dok radite, da poboljšate svoju finansijsku sreću.

Feng Shui savet u vezi sa romansom: Spavajte u Southeast, da biste poboljšali romantičnu sreću.

  • Da izračunate svoju kartu u Ba Zi kalkulatoru, saznate više o vašem znaku dana rođenja u godini Svinje i utvrdite kakav je Feng Shui vašeg prostora u 2019., posetite naš sajt: https://feng-shui.in.rs
  • Da izračunate svoju Life Star, saberite zadnje dve cifre svoje godine rođenja, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Muškarci treba taj broj da oduzmu od 10, dok žene treba da dodaju 5. Svi rođeni između 1. januara i 4. februara, treba da uzmu prethodnu godinu za svoju godinu rođenja!