Koza u 2019. (9)

Koji je Kineski astrološki znak vašeg dana rođenja? Da biste shvatili kako će godina Svinje da utiče na vas, potrebno je da izračunate vašu Ba Zi astrološku kartu i pronađete znak svog dana rođenja. Za sve ostale informacije, pročitajte prvi post u ovom serijalu: O Kineskoj astrologiji (1)

Koza u 2019. (9)

Goat

Koza ima poseban odnos sa Svinjom, i upravo ovaj odnos joj može otvoriti mnoga vrata u 2019. godini.

Pošto će biti mnogo simpatičniji drugima, rođeni u danu Koze mogu očekivati poboljšanje odnosa i komunikacija uopšte. Sa obzirom na to da je umrežavanje sada takođe lakše, Koza treba da iskoristi tu okolnost da napravi pomak u karijeri i/ili biznisu.

Znak Koze ove godine sadrži i jednu zvezdu koja povoljno utiče na kreativnost i osećanje samo-vrednosti. Godina Svinje je stoga pravo vreme da rođeni u danu Koze pokažu svoje talente i veštine i podele ono što znaju i umeju sa svetom. Što se tiče njihovog ljubavnog života, okolnosti su povoljne za slobodne Koze (posebno Vodene i Vatrene Koze) koje bi htele da nađu partnera. Ipak, sa obzirom na to da će Koze u godini Svinje biti mnogo emotivnije nego inače, moguće je i da će to malo komplikovati sve njihove odnose – pa i ljubavne.

U 2019., rođeni u danu Koze bi trebalo da se čuvaju rizičnih poslova i da se ne mešaju u opasne situacije, zbog mogućih fizičkih povreda i drugih komplikacija. Takođe, poželjno je da obrate više pažnje na svoj način života i da pokušaju da ga učine zdravijim.

Rođeni u godini Koze: Povezivanje sa drugima je sada mnogo lakše.

Rođeni u mesecu Koze: Umrežavanje i saradnja sa drugima je ključ za uspeh u poslu i napredak u karijeri.

Rođeni u danu Koze: Prilike za romansu, posebno ženama Vatrenim i Vodenim Kozama.

Rođeni u satu Koze: Kreativnost je na vrhuncu, Koze treba da koriste svoje talente i pokažu šta umeju i znaju.