Kineska astrologija za vaš biznis (6)

novac

Kako da aktivirate lične prilike za bogatstvo

U eri podataka i specijalizacija, prava informacija odlučuje o gubitku ili profitu, kao i o tome da li će neko biti uspešan ili ne. Ako želite da postanete specijalizovani konsultant, knjiga Kineska astrologija autorke Althee S.T. kao i Studije Kineske astrologije, daće Vam fantastičnu priliku ne samo da spoznate nečije mogućnosti za finansijski uspeh, već i da uspehu podučite i sebe i druge. Studije kineske astrologije traju jednu godinu, kroz 4 modula, koji će Vam omogućiti da savladate ovo predivno znanje i da izrastete u pouzdanog Poslovnog savetnika koji uspešno savetuje druge na putu ka njihovom poslovnom rastu i ekspanziji.

Ako želite da znate koje mogućnosti imate, i da odmah saznate koji je najbolji trenutak za akciju, treba da se prijavite na jedan-na-jedan konsultacije! Tokom ovih konsultacija razgovaraćemo o onome što je od značaja za Vašu karijeru i posao u ovom trenutku. Uradićemo i analizu Vaših mogućnosti i načina na koje možete potaći poboljšanja i postići ciljeve! Razumećete na koji način funkcioniše vreme, da biste mogli da donosite promišljene odluke. Kao što ćete morati i da prihvatite određena ograničenja koja dolaze sa određenim vremenskim periodima. Naučićete i načine da se suprotstavite obrascima, da promenite svoje prevaziđene pristupe, da osmotrite vlastiti put ka lako dostupnom bogatstvu, da pronađete najbolje oblasti za investiranje, itd.

A ako već praktikujete Ba Zi, ili biste želeli da počnete, možete da zakažete i privatne časove – ličnu obuku na kojoj ćete dobiti praktičnu i ekskluzivnu pomoć i podršku u vezi sa konsultacijama za Kinesku astrologiju. Kroz analizu različitih karti, postajaćete sve sigurniji u konsultantskoj profesiji u radu i vođstvu poslovnih klijenata ka investiranju, donošenju važnih poslovnih odluka, itd. U zavisnosti od cilja i konkretnog dogovora sa Alteom, i ovaj vid obuke može zahtevati dodatno samostalno učenje.

***

Konsultacije

Konsultacije jedan-na-jedan su brz i direktan način da dobijete trenutne uvide u važna pitanja, da bolje razumete svoje zdravlje, ljubavni život, karijeru, finansije i biznis. Zakažite svoje lične konsultacije da se usaglasite sa tokovima, da unapred spoznate promene koje Vas očekuju i da napravite dobar plan za budućnost.

Naučite Kinesku astrologiju Ba Zi

Sudbinu, sreću, zdravlje, ljubav, finansije i druge aspekte života možete izučavati sa Althea S.T.-om na Studijama kineske astrologije. Ovo će biti korisno ne samo za one koji žele da profesionalno podučavaju druge, već svim pojedincima koji žele da svojoj karijeri i poslovanju dodaju još jedan duboki i izuzetan dijagnostički instrument. Ove jednogodišnje studije sastoje se od četiri nivoa koje će Vam pomoći da postanete konsultant od poverenja. Važno je da razumete da je ovde reč o ozbiljnom proučavanju Života, i da je samostalno učenje kod kuće obavezno.

Privatni časovi su idealno rešenje za one koji žele da ubrzaju svoje učenje i da intenziviraju lični razvoj – u ekskluzivnim uslovima i iz svoje omiljene fotelje. Prednost ovog izuzetno personalizovanog koncepta učenja jeste to što ćete uz svu pažnju učitelja posvećenu samo Vama izbeći bilo kakve nedoumice i nedorečenosti, a dinamika i koncept predavanja sasvim su prilagođeni Vašim potrebama i tempu, uz mogućnost da odmah i zajedno sa Altheom provežbate svaki segment kroz praktične primere. Takođe, ovo je idealan i preporučeni vid obuke i za one pojedince koji ozbiljno žele da se obuče za karijeru Feng Shui i BaZi konsultanta i praktičara. Kroz analizu raznih karata, naučićete neverovatne stvari o ljudima, njihovim ljubavnim obrascima, kao i o stvarnoj praksi i primeni. Althea radi samo sa pet studenata tokom godine, te pošaljite mejl da biste saznali više o slobodnim mestima.

Kindle

Ako želite da naučite više o Kineskoj astrologiji; da razumete svoje zdravlje i načine na koje ga možete poboljšati; da steknete značajne uvide u vezi sa svojim ljubavnim životom; da popravite svoje finansije i prilagodite se oscilacijama kroz koje prolazi svaki biznis… Učitelj i autor Althea S.T. je za vas pripremila Chinese astrology Kindle seriju knjiga na Engleskom!

Počnite izučavanje sa Chinese Astrology for Beginners i nastavite sa Chinese Astrology for Health and Wellbeing, Chinese Astrology for Love and Relationship – i Chinese Astrology for Wealth and Prosperity)!

Uskoro na: https://altheachineseastrology.com