Kineska astrologija za vaš biznis (5)

money-min

Cilj + Pravi čas = Uspeh

Formula uspeha je zaista jednostavna, a za nju je neophodan ne samo jasan cilj i upornost, već i ovladavanje upotrebom pravog časa za svoje akcije. Vreme je energija, i ima moć da otključa razne mogućnosti, kao što ih može zaključati ili sakriti od Vas.

Lepota ove astrologije jeste u tome što analizom uticaja 10-godišnjeg ciklusa sreće, tri godine za redom i svaku pojedinačnu godinu, predviđanje novih izazova i prilika postaje jednostavno, a to su ključne informacije za pravu strategiju i korišćenje svih prilika koje su nam pružene. Sve ovo je veoma važno jer nas navodi na pronalaženje pravog časa za određene akcije (najbolje vreme za širenje poslovanja, investiranje, itd.).

Takođe, omogućuje nam da predvidimo velike promene koje se događaju u desetogodišnjim intervalima, da otkrijemo nove obrasce koji se pojavljuju svake četvrte godine, i da pronađemo tačno vreme u kome se sve aktivira!

Treba računati i na jačanje finansijske sreće u specifičnim setovima godina (Vatrene godine za Vodene ljude, na primer). Štaviše, Element bogatstva može biti stvoren i pod aktivnošću Kombinacija – koje se javljaju u određenim godinama i mesecima (Vatra dolazi sa 2018. godinom, na primer).

***

Konsultacije

Konsultacije jedan-na-jedan su brz i direktan način da dobijete trenutne uvide u važna pitanja, da bolje razumete svoje zdravlje, ljubavni život, karijeru, finansije i biznis. Zakažite svoje lične konsultacije da se usaglasite sa tokovima, da unapred spoznate promene koje Vas očekuju i da napravite dobar plan za budućnost.

Naučite Kinesku astrologiju Ba Zi

Sudbinu, sreću, zdravlje, ljubav, finansije i druge aspekte života možete izučavati sa Althea S.T.-om na Studijama kineske astrologije. Ovo će biti korisno ne samo za one koji žele da profesionalno podučavaju druge, već svim pojedincima koji žele da svojoj karijeri i poslovanju dodaju još jedan duboki i izuzetan dijagnostički instrument. Ove jednogodišnje studije sastoje se od četiri nivoa koje će Vam pomoći da postanete konsultant od poverenja. Važno je da razumete da je ovde reč o ozbiljnom proučavanju Života, i da je samostalno učenje kod kuće obavezno.

Privatni časovi su idealno rešenje za one koji žele da ubrzaju svoje učenje i da intenziviraju lični razvoj – u ekskluzivnim uslovima i iz svoje omiljene fotelje. Prednost ovog izuzetno personalizovanog koncepta učenja jeste to što ćete uz svu pažnju učitelja posvećenu samo Vama izbeći bilo kakve nedoumice i nedorečenosti, a dinamika i koncept predavanja sasvim su prilagođeni Vašim potrebama i tempu, uz mogućnost da odmah i zajedno sa Altheom provežbate svaki segment kroz praktične primere. Takođe, ovo je idealan i preporučeni vid obuke i za one pojedince koji ozbiljno žele da se obuče za karijeru Feng Shui i BaZi konsultanta i praktičara. Kroz analizu raznih karata, naučićete neverovatne stvari o ljudima, njihovim ljubavnim obrascima, kao i o stvarnoj praksi i primeni. Althea radi samo sa pet studenata tokom godine, te pošaljite mejl da biste saznali više o slobodnim mestima.

Kindle

Ako želite da naučite više o Kineskoj astrologiji; da razumete svoje zdravlje i načine na koje ga možete poboljšati; da steknete značajne uvide u vezi sa svojim ljubavnim životom; da popravite svoje finansije i prilagodite se oscilacijama kroz koje prolazi svaki biznis… Učitelj i autor Althea S.T. je za vas pripremila Chinese astrology Kindle seriju knjiga na Engleskom!

Počnite izučavanje sa Chinese Astrology for Beginners i nastavite sa Chinese Astrology for Health and Wellbeing, Chinese Astrology for Love and Relationship – i Chinese Astrology for Wealth and Prosperity)!

Uskoro na: https://altheachineseastrology.com